Muhim olan doviz cinsi gelir yaratip, Tr'de harcamak.
Ingiltere'de ortalama emekli geliri ayda 800 Pound civarindadir.
Bu kisi tek bir gelirle Ingiltere'de yasayamaz, ac kalir.
Bu 800 pound TL. olarak 3.680 TL. yapar, o kisi Tr'de gul gibi de yasar.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Muhim olan doviz cinsi gelir yaratip, Tr'de harcamak.
Ingiltere'de ortalama emekli geliri ayda 800 Pound civarindadir.
Bu kisi tek bir gelirle Ingiltere'de yasayamaz, ac kalir.
Bu 800 pound TL. olarak 3.680 TL. yapar, o kisi Tr'de gul gibi de yasar.
Cuba'da yasayan yabancilarin %30'u Kanadali.
Florida'da yasayan emekli Kanadali'larin sayisi 6 Milyon.
Didim Ingiliz dolu, birahane bile acmislar.
Aycicekleri surekli gunes'e doner.
Hic arkasini doneni gormedim..![]()
Bence İngilizler ingilteredeki evlerini kiraya verse bile Türkiye de rahatlıkla yaşar. Bazı Avrupa ülkelerinin Türkiye deki Sağlık maliyetleri ucuz olduğu için emeklileri - yaşlıları gitmeye teşvik ettiklerini bile duyuyorum.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doviz geliri ile TR de yasamak guzel gozukuyor ve kisa vadede dogru
Ama uzun vadede poundu bilemem ama dolarin degeri enflasyonun altinda kalacak gibi geliyor bana
Bunu son 20 yillik TR deki dolarin degeri vs enflasyon karsilastirmasini bildigim icin soyluyorum
Bende su anda bunu dusunuyordum. bir karar vermem lazim ya ABD de ticari bir mekan alip kiraya ver TR ye don yada Istanbul dan al ama iste herseyi ayni sepete koymakta delilik
Bugün İzmir Otogarının hemen 250 metre kuzeyinde ( mercedes servisinin karşısı) otoban kenarında yükselen İkon Tower satış ofisine girerek , fiyatları sorayım dedim. 3 Genç kızı oturtmuşlar ofise. Ben rahatlarını kaçırdım sanırım, adeta '' sen konuşma hele bir şu bilgi formunu doldur sonra konuşuruz '' mealinde önüme kağıdı attı ve sohbetine döndü.
Yeni satış taktiği bu olsa gerek. Müşteri velinimetimdir den , müşteri kölemdir dönemine geçilmiş. Bu jenerasyon da alışmış bu tip davranışa yine de satın alıyorlar. Benim gibi kel aynaklar '' ilke meselesi '' yapıyoruz. Yüzsüzlüğe alışamadık.
Yer İmleri