Originally Posted by
Gg1101
Sayin simsek.otuken,
Bu yazdiklariniza imzami atarim. Sirket cok nis alanda faaliyet gosteriyor ve cok potansiyelli bir sirket. Ancak patronlar duzenbaz hatti tescilli duzenbazlar. Omer Unsalan da ayni. Bu durumu nasil duzeltecekler muamma.
Emkel de bile nasil manipulasyon yaptiklari ortada. Ali Ercan ve ekibi ile is tuttuklari soyleniyor sosyal medyada. Simdide o ekip tarafindan tipe donusum haberi cikti.
Şu yazı + birincil tahtasında olanlar resmi gayet iyi açıklıyor. Ben bu zamana kadar olumsuz hiçbir şey yazmadım düne kadar ; hisse düşer çıkar ticarette kötü gün iyi gün var bakın oralarına hiç girmiyorum girmem bile dünden sonra. Bunu piyasanın içinden gelen biri olarak söylüyorum.
Sayın Ebrar çok değerlidir keza bazen karşı yazı yazsam da Sayın Tarık 1234 te keza Sayın Deva-ı dertte ; Sayın Carisma onunda yatırım anlayışı farklı herkes anlamaz.Sayın Erhan da yazılarında kendisine göre haklı.
İnanın ben artık olan biteni görünce kendimi tutamadım bir kaç kelime etmek istedim ve hedefim burası değil patron ;
Sami Bey gittiğin yol yol değil demek için yazdım onu da.
Yoksa şirketin iyi olmasını önce Ülkem sonra yatırımcı için canı gönülden isterim. Ama bir patron işi ile ilgilenmeli bu tarz şeylerle değil.
Adım hıdır elimden gelen budur.Uzunca sürede yazmam bundan sonra belki de hiç yazmam kalın sağlıcakla.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri