Originally Posted by *Bozkurt Düşen yada düşecek kaadı bulmakta üstüme yoktur Hanki hisseyi alsak elümüze verdiler, oyy oyy oy bence sen viopa geri başla... millet senden baya alacağı birikti.. bak yolda neyim denk gelirsin. bilmiyorum sonu ne olur ? bitti diye üzülme yaşandı diye sevin olayı işlermi bilemedim.
Originally Posted by EMLAK bence sen viopa geri başla... millet senden baya alacağı birikti.. bak yolda neyim denk gelirsin. bilmiyorum sonu ne olur ? bitti diye üzülme yaşandı diye sevin olayı işlermi bilemedim. Herif eskiden endekisi kaldırmak için aselsi kullanıyodu, şindi başka kaatla deniyor, kcholü iyi takip et
Originally Posted by *Bozkurt Herif eskiden endekisi kaldırmak için aselsi kullanıyodu, şindi başka kaatla deniyor, kcholü iyi takip et Beni çok ezdin.Belki biraz insaflı olsaydın tüpsüz gazsız suyun içinde kalmazdın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Emlak senin cante tavan serisine başladı heç bahsetmiyin
endeks tam şort açtırmak için fırsat veriyor gibi. ama şortcu avı için yemliyor olabilir mi acaba
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Originally Posted by *Bozkurt Emlak senin cante tavan serisine başladı heç bahsetmiyin bende kalmadı ki 3 ay mı ne bekledim onu.. bi cacık olmadı. zararlan vermiştim onu.. vay şerro dötüne bile bakmadan gidiyoru şimdi.
Originally Posted by pit endeks tam şort açtırmak için fırsat veriyor gibi. ama şortcu avı için yemliyor olabilir mi acaba akbank bilanco açıklayacakmış demişti sindo. sanırım o bekleniyor. asıl hareket yarın olur.. vade sonu
Originally Posted by EMLAK akbank bilanco açıklayacakmış demişti sindo. sanırım o bekleniyor. asıl hareket yarın olur.. vade sonu dün akşam açıkladı
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Forum Rules
Yer İmleri