Sayfa 255/645 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 5159 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Cengiz Eroldu, ihracatta ilk 9 ayda verilerin çok olumsuz olmamasına rağmen, geleceğe yönelik büyük endişeleri olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: “İç pazarda yerli payının azaldığı bir dönemde İhracatla kendimize çıkış aradığımız bir dönemdeyiz. Fakat ihracatta da birtakım tehditler var, birtakım sorunlar var. Küreselde zorlu bir döneme giriliyor. Zorlu bir sınav var. Bu gelişmeler bizi korkutuyor. İlk dokuz ayda kamyon ihracatında yüzde 44’lük sert bir gerileme var. Bizim açımızdan kamyon her zaman öncü bir göstergedir. Ticarette, sanayide yavaşlama, durgunluk başladığı zaman bunun ilk belirtisi kamyon tarafından gelir. Bu da aslında Avrupa’daki durgunluğun bir öncüsü. Bu tabi kamyonla başlayıp daha sonra tüm işlerimize yayılabilecek bir risk. Avrupa pazarında azalmaya yönelik, durgunluğa yönelik bir trendin olduğu görülüyor. Ağustosta Avrupa pazarı yüzde 18 geri gelmişti. Eylülde de İspanya hariç yine büyük pazarların daraldığını görüyoruz;: Avrupa pazarında yaşanan daralmanın en önemli etkilerinden biri tabii ki enflasyon. Diğer yandan yoğun bir Çin rekabeti var, elektrikli araç talebinde yavaşlama var. Bir yandan yüksek bir yatırım ihtiyacı var ama kâr marjları tabii düşen pazarda çok baskı altına girdi.”
    Haberlere bakayım derken önüme düştü.
    Ytd

Abi ben frotodan bekliyordum ttrak yumurtladı para veren altın bulsun
    Syg.

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Cengiz Eroldu, ....: “İç pazarda yerli payının azaldığı bir dönemde İhracatla kendimize çıkış aradığımız bir dönemdeyiz. i.”
    Be herif tofaşçı değil mi?

20 yılda 2milyon adet ürettiğin doblo'yu ispanyaya kaptırdın. Fiorino /nemo/bipper bu sene bitiyor. Egea seneye bitiyor.

Sonra neymiş? yerli payı azalmışmış.

Ötv korumacılığı olmasa bu kadar da dayanamazdı tofaş. Lastiksiz jantsız hatta vr hatta motorsuz araba sattiginiz yillar çok geride kaldı.

Evet motorsuz... bilen bilir.

4. Bugün kimsenin tadı tuzu yok

Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bugün kimsenin tadı tuzu yok

Ytd
    Aklimizi alacak aklimizi
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Doyamadilar muameleye
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. ucuz diye almaya gelenlere daha çok verecek mal var.

Bunlar 1 temettüyü yatırana kadar 10 tane temettüyü bizden çıkaracaklar!

Açın gazı. Açın kombileri. Temettü yatacak

Sayfa 255/645 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •