Sayfa 256/441 ÝlkÝlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 2,041 - 2,048 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1.  Alýntý Originally Posted by ahsen2 Yazýyý Oku
    Bu durumda hissenin ataða kalkmasý için önce bist30 endeksine dahil edilecek. Böyle bir haber geldikten sonra farklý bir tofaþ göreceðiz.

SM-T350 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Bence hangi endekste oldugu onemli degil.Cikarilmasi ekonominin nasil yonetildigi ile ilgili...yanlis hatirlamiyorsam ford ve tofasin 8 milyar dolarlik ihracati vardi.Bu iki sirketin bu ihracatindan sonra ben Koc grubuna ozel davet verirdim.
    En buyuk 100 sirketlerin hangisi borsaya acik?
    Hayata dair ciddiyetle yaklasmiyoruz.Nedense...
    Nerde kolpa sirketler var borsada....
    Neyse...
    Tofasin 9 aylik bilancosunu takip edecegim ben....
    Fiyat ne olursa olsun alacaksam alirim almisimdir zaten...
    Virus bitsin de fabrikayi gidip gezeyim;)
    Devletin bankasi olmamasi gerekir bence ziraat halk vakif her seyiyle piyasa fiyatinin ustunde satilmali bana gore....
    Devletin ufalmasi hukuk egitim saglik isinde guvenlik bir de ciddilesmesi gerekir.
    Ticarete mudahil olmamasi gerekir....
    Ureten ihracat kasi sirketlere ortak olmaya devam edecegim....
    Ytd

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

2.  Alýntý Originally Posted by aokan1973 Yazýyý Oku
    https://www.paraanaliz.com/2020/ekon...k-katki-51672/

TÝM: Ýlk 1.000 ihracatçýdan 103 milyar dolarlýk katký

Otomotiv sektörü zirvede

Araþtýrma sonuçlarýna göre Ford Otomotiv Sanayi A.Þ., 5 milyar 869 milyon dolarlýk ihracatla liderliðini korurken, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Þ., 4 milyar 232 milyon dolarla ikinci, Türkiye Petrol Rafinerileri A.Þ. ise 3 milyar 511 milyon dolarla üçüncü sýrada yer aldý. Bir önceki yýl 9uncu sýrada bulunan Oyak-Renault Otomobil Fabrikalarý A.Þ., 2 milyar 385 milyon dolarlýk ihracatla 4üncü sýraya yükseldi.

2 milyar 247 milyon dolarla Kibar Dýþ Ticaret 5inci, 2 milyar 231 milyon dolarla TGS Dýþ Ticaret 6ýncý, 2 milyar 210 milyon dolarla Tofaþ Türk Otomobil Fabrikasý 7inci sýrayý aldý. Vestel Ticaret A.Þ 2 milyar 194 milyonla 8inci, Arçelik A.Þ 1 milyar 837 milyonla 9uncu olurken 1 sýra yükselen Mercedes Benz Türk A.Þ. ise 1 milyar 507 milyonluk ihracatla 10uncu sýrada yerini aldý.
    Dostum, sakin tofaslarini satma.

520mn TL 3Ç kar tahminim var...bayagi iddiali. Yilliklandirilmis HBK yi 2,77 den...3,20 lere çikartacak gibi.
    FK 9 lar ile yetinmeyebilir. 4Ç de... çünkü Aralik hariç, yil sonu gidisat iyi görünüyor.

Hayirli yatirimlar....

3.  Alýntý Originally Posted by uzunvade87 Yazýyý Oku
    Fca psa birlesmesi sonrasi yeni uretim modelleri olur mu burada?
    Ytd

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Birleþme kesinleþirse Yeni modeller üretilmesini beklerim ben.

4.  Alýntý Originally Posted by Frqn21 Yazýyý Oku
    Birleþme kesinleþirse Yeni modeller üretilmesini beklerim ben.
    Psa urunlerini burda uretmelerini bekliyorum ben ama bakalim takip etmek lazim...
    Ytd

Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.

5.  Alýntý Originally Posted by epikur Yazýyý Oku
    Dostum, sakin tofaslarini satma.

520mn TL 3Ç kar tahminim var...bayagi iddiali. Yilliklandirilmis HBK yi 2,77 den...3,20 lere çikartacak gibi.
    FK 9 lar ile yetinmeyebilir. 4Ç de... çünkü Aralik hariç, yil sonu gidisat iyi görünüyor.

Hayirli yatirimlar....
    Bilançolar için benzer olumlu beklentilerim var hem 3Ç hem yýl sonu için. Gelecek yýl için de umarým yýlýn ilk yarýsý içinde birleþme iþlemi tamamlanýr.

6.  Alýntý Originally Posted by uzunvade87 Yazýyý Oku
    Psa urunlerini burda uretmelerini bekliyorum ben ama bakalim takip etmek lazim...
    Ytd

PSA ile Fiat birleþme anlaþmasýný 18 aralýk 2019 da imzaladý. Birkaç ay sonra da Corona virüs illeti çýktý. Daha oturup ne yapabileceklerini de düþünemediler. Ýmzalanan anlaþma hala gerçekleþmiþ deðil sanýrým Çünkü Psa'nýn sitesinde Fiat hala gözükmüyor. Sadece imzalar atýldý. 2 taraftaki hukuki Onay sürecinden sonra gerçekleþir.
    Daha sonra Tofaþ'a özel bir görev verileceðine kesin gözüyle bakýyorum. En çok satan arabalarýný burada ürettirmek isteyecektir..
    Egea projesi baþarýsýz oldu, bence..tutulan bir model verilmesi lazým..

7. Birleþme onay almýþ, kesin birleþme 2021 in ilk çeyreðinde tamamlanacakmýþ. Haberi burada..
    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...klandi-1751906

8.  Alýntý Originally Posted by ahsen2 Yazýyý Oku
    PSA ile Fiat birleþme anlaþmasýný 18 aralýk 2019 da imzaladý. Birkaç ay sonra da Corona virüs illeti çýktý. Daha oturup ne yapabileceklerini de düþünemediler. Ýmzalanan anlaþma hala gerçekleþmiþ deðil sanýrým Çünkü Psa'nýn sitesinde Fiat hala gözükmüyor. Sadece imzalar atýldý. 2 taraftaki hukuki Onay sürecinden sonra gerçekleþir.
    Daha sonra Tofaþ'a özel bir görev verileceðine kesin gözüyle bakýyorum. En çok satan arabalarýný burada ürettirmek isteyecektir..
    Egea projesi baþarýsýz oldu, bence..tutulan bir model verilmesi lazým..
    Egea neden basarisiz oldu sizce?

Sayfa 256/441 ÝlkÝlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •