Sayfa 251/441 ÝlkÝlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 2,001 - 2,008 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1.  Alýntý Originally Posted by Physic Yazýyý Oku
    Sormadým açýkçasý kaç vardiya döndüklerini
    Tofaþ, 2 vardiya çalýþýyor. 3 vardiyayý birkaç sefer denedi ama yürütemedi.

2.  Alýntý Originally Posted by sysdate Yazýyý Oku
    Tahtayý baskýlayan ykb, merill robotlarý 20 altýna sürün de paketleyim. Satýþlar korkunç þuan. faizler artacak ancak otomobil tekrar þart oldu örneðin yaþadýðým yer itibariyle ihtiyacým olmadýðý halde otomobil satýn almak zorunda kaldým. Hem ekonomik dertlerin hem de otomobile olan ihtiyacýn artmasý ile özellikle 3.dünya ülkelerine ihracat artabilir.
    Ykb robotu piyasa bozucu iþlemlerine devam edip f***cü baþkan bir þekilde seyrettiði sürece kv de herþey olabilir ama ov de de mantýk çerçevesinde devam ettiremez.

3. Orta duzey ticari arac ducato sanirim adi burda uretilmiyormus....
    Suv fiat ve bu orta ticari uretimi de olsa iyi olurdu.
    Gerci avrupa toplarsa pandemi sonrasi tofas a nasil yansir bilemiyorum....
    Ytd elbette

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

4.  Alýntý Originally Posted by sysdate Yazýyý Oku
    Görece sýð tahtasý var o yüzden aþaðýya iðne atabilir haftaya ama orada býrakmazlar.. Ama "bu fiyatlara nasýl bize verebiliyorlar anlayamýyorum" dememek lazým, daha önce örneðin thy 4 lerde tobo yaparken nasýl bu fiyata veriyorlar bana diye düþünürdüm..

Satýþlarýn nasýl gittiði malum. ertelenmiþ talebin üzerine acaba ne kadar yeni talep var ? Ýlginç bir 2.yarý olacak.
    Malum iðne geldi Ancak tekrar bir iðne beklemiyorum, gelirse KV biraz deðiþir.. Stoploss um da yok, olmayacak !. dediðim gibi gelirse cephane çok.

5. Uzun vadeciye stop-loss yakýþmaz
    YTD

6. https://www.paraanaliz.com/2020/ekon...k-katki-51672/

TÝM: Ýlk 1.000 ihracatçýdan 103 milyar dolarlýk katký

Otomotiv sektörü zirvede

Araþtýrma sonuçlarýna göre Ford Otomotiv Sanayi A.Þ., 5 milyar 869 milyon dolarlýk ihracatla liderliðini korurken, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Þ., 4 milyar 232 milyon dolarla ikinci, Türkiye Petrol Rafinerileri A.Þ. ise 3 milyar 511 milyon dolarla üçüncü sýrada yer aldý. Bir önceki yýl 9uncu sýrada bulunan Oyak-Renault Otomobil Fabrikalarý A.Þ., 2 milyar 385 milyon dolarlýk ihracatla 4üncü sýraya yükseldi.

2 milyar 247 milyon dolarla Kibar Dýþ Ticaret 5inci, 2 milyar 231 milyon dolarla TGS Dýþ Ticaret 6ýncý, 2 milyar 210 milyon dolarla Tofaþ Türk Otomobil Fabrikasý 7inci sýrayý aldý. Vestel Ticaret A.Þ 2 milyar 194 milyonla 8inci, Arçelik A.Þ 1 milyar 837 milyonla 9uncu olurken 1 sýra yükselen Mercedes Benz Türk A.Þ. ise 1 milyar 507 milyonluk ihracatla 10uncu sýrada yerini aldý.
    Kendime notlar... Ýstediðin fiyattan alamýyorsan alma, kar kaçýrmak zarar etmekten iyidir!

7. Merhabalar, Ýtalya'ya yapýlan ihracatý takip edebileceðimiz bir veri var mý?

8.  Alýntý Originally Posted by Tarila Yazýyý Oku
    Merhabalar, Ýtalya'ya yapýlan ihracatý takip edebileceðimiz bir veri var mý?
    Linkte bulunan Dýþ Ticaret Ýstatistiklerin alt kýsmýnda ülkelere göre ihracat kýsmýnda aylýk bazda takip edebilirsiniz.
    Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.

Sayfa 251/441 ÝlkÝlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •