Sayfa 250/441 ÝlkÝlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 1,993 - 2,000 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

Jants dolu dizgin gidiyor. Ayný sektör deðil mi????

2. Uyuzluk yapma da adam gibi fiyatlama yap...
    Ucuz olduðunu görmüyoruz mu sanýyorsun?
    Yurt içinde yok satýyorsun.
    Kur artýþý iþine geliyor.
    Al veya öde anlaþmalarý sayesinde defansifsin.
    Yakýnda SUV modelini de çýkarýrsýn. Yurt içinde yok satar.
    Tek eksiðin elektrikli/hibrit modeller, fakat o da bu kadar makul petrol fiyatlarý varken fizibýl olur mu ki?
    Gelecek Mart'ta minimum 170 kuruþ net temettü olasý gibi, böyle bir senede bu kadar iyi temettü verebilecek kaç þirket var?
    Hadi bakayým, en kýsa sürede 25 üstü, Mart'a kadar da yeni zirvelere doðru marþ marþ...

Sesli düþüncelerim olup kesinlikle YTD.

3. Bugün Tofaþ dan bir yetkili ile sohbet imkaným oldu, suv da hibrit motor olabilir dedi. Kasým ayýný bekleyin dedi.

Yatýrým tavsiyesi deðildir, al ya da sat þeklinde yorumlamayýnýz.

4.  Alýntý Originally Posted by Physic Yazýyý Oku
    Bugün Tofaþ dan bir yetkili ile sohbet imkaným oldu, suv da hibrit motor olabilir dedi. Kasým ayýný bekleyin dedi.

Yatýrým tavsiyesi deðildir, al ya da sat þeklinde yorumlamayýnýz.
    Hadi insallah...
    Suv a gireceklerini soyluyorlardi....
    Ytd.

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

5. Bugün altýn deðerinde bilgiler öðrendim, yetkiliden. C sýnýfý crossover o onayladý. Kasýmda lansman planlýyoruz dedi. Hibrit motor olabilir dedi. PSA birleþmesi neredeyse kesinleþti, Bursa fabrikasýnda ortak alt yapý araçlar üretilebilir, kapasite neredeyse 2 katýna çýkabilir dedi.

Yatýrým tavsiyesi deðildir, al ya da sat olarak yorumlamayýnýz

6. Görece sýð tahtasý var o yüzden aþaðýya iðne atabilir haftaya ama orada býrakmazlar.. Ama "bu fiyatlara nasýl bize verebiliyorlar anlayamýyorum" dememek lazým, daha önce örneðin thy 4 lerde tobo yaparken nasýl bu fiyata veriyorlar bana diye düþünürdüm..

Satýþlarýn nasýl gittiði malum. ertelenmiþ talebin üzerine acaba ne kadar yeni talep var ? Ýlginç bir 2.yarý olacak.

7.  Alýntý Originally Posted by Physic Yazýyý Oku
    Bugün altýn deðerinde bilgiler öðrendim, yetkiliden. C sýnýfý crossover o onayladý. Kasýmda lansman planlýyoruz dedi. Hibrit motor olabilir dedi. PSA birleþmesi neredeyse kesinleþti, Bursa fabrikasýnda ortak alt yapý araçlar üretilebilir, kapasite neredeyse 2 katýna çýkabilir dedi.

Yatýrým tavsiyesi deðildir, al ya da sat olarak yorumlamayýnýz
    Kaç vardiya yapýyorlar öðrenebildiniz mi ? 3 derler.

8.  Alýntý Originally Posted by sysdate Yazýyý Oku
    Kaç vardiya yapýyorlar öðrenebildiniz mi ? 3 derler.
    Sormadým açýkçasý kaç vardiya döndüklerini

Sayfa 250/441 ÝlkÝlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •