1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
https://imgyukle.com/f/2021/09/08/8HmKc.png
en agresif hızlı sistemim bile bu gün 3 kez long denemiş ama bakmış gitmiyor gene dönüp short olmuş.
Bazıları ise flata dönüp beklemiş bakmış düşüyor dönmüş shorta.
kimisi hiç yerinden kımıldamamış 2950 puanın hepsine oturmuş üstüne.
ben kaç kez long kaç kez short yaptığımın sayısını hatırlamıyorum 100-150 tur dönmüşümdür ama hem hacim yazptık komisyon gitti hemde geceye elde long kaldı.
sistemlerin kazandığından fazla harcamadıysam sorun yok.
sistemler yataya sardığında da benim işlemler çok iyi gidiyor
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
ağa şimdi size ömürünüzde bir daha göremeyeceğiniz bir formasyon atacağum. eyi bakın.
Evet. Resmen trend takip bazı insanların psikolojisine ters halbuki en basit para kazanma yöntemi. Yataydaki işlemleri sistem olarak kodlamayı becerirsem, üstüne bir de trend takip sistemi yazıp adx e bağladık mi gelsin paralar ama söylemesi ne basit yapması ne zor imiş 1 senem gitti daha ortada ürün yok.
Baba akü yokonun gibi olduk.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yataydaki işlemleri halletmek kolay, değerlerle istersen oynayabilirsin. ne kadarlık bir hareketi kabul ediyorsan.
kodda 0,300 - 0,350 puana kadar dar alanda çıkacak sinyalleri pas geçiriyor.
sistemin işlem sayısını da azaltıyor.
if (SonYon == "A" && C[i] > SonFiyat && C[i] < SonFiyat * 1.002) Sinyal = ""; else
if (SonYon == "S" && C[i] < SonFiyat && C[i] > SonFiyat * 0.998) Sinyal = "";
if (SonYon == "A" && C[i] < SonFiyat && C[i] > SonFiyat * 0.998) Sinyal = ""; else
if (SonYon == "S" && C[i] > SonFiyat && C[i] < SonFiyat * 1.002) Sinyal = "";
Bear_Bull
@BearBull26
Eyvallah abim, de benim dediğim butarz bir şey değil. Olmadık değişik bir şey yapmaya çalışıyorum. Herhangi bir indikator olmayacak sadece fiyat, hacim. Herhangi bir yüzde ayarı veya optimize de olmayacak. Herhangi bir kalıbı da olmayacak. Zaten ondan zorlanıyorum bu kadar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri