Sayfa 257/258 İlkİlk ... 157207247255256257258 SonSon
Arama sonucu : 2063 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Bu olayda 2014 yılında biriktirdiğim yıllarımı verdiğim hissemdi pandemide yukarı fışkırttı ama sonrası vecahattı. Dolar bazlı yıktı geçti. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    3 rakam
    20.32-21.20-21.64
    20.32 aylıklardan sonra artık saatliklerde de onem arz eder oldu. Tutması cok onemli. Burası tuttugu surece oldukca ciddi direncler olan 21.64 ya da 22.62 yi normalde denemesi lazım.

3. Sözüm ona pandemi de büyük başlar ucuz krediyle borsayı zıplattılar, doların yükselmesiyle yabancının çıkışını karşıladılar, hisseler aldı başını yürüdü. Akabinde yürümeyenlere o çok yükselmişlerden paralar kaydı, bankalar, havacılar, savunma san vs derken yükselmişleride yükselmiş olan faizlerle milletin kucağına yıktılar. Zaman ve döngüsellik devam ediyor tabi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bugünde ağlayarak geçirsem tahtacı halime üzülür mü?
    Malum ağlamayana meme yok. Ytd

5. Malları elinden kaptıranlar için tahtaci 1 güzellik yapsa iyi olmaz mı
    Hamdım Piştim Yandım

6. Düzeltme yapacaksa küserim, 50 centi hazır görmüşken atıversin üstüne. Ha eğer illa yapacaksa küçük küçük soğutsun aynı bölgede uyar. Yoksa uymaz, ben olsam tahtacı go go go. Acımadan. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7. Tahtacı bilir tabi. Bence yine ölçme ve değerlendirme yapıyor, duruma göre karar verecek. Ytd

8. 20.88 i yukarı kırarsa tadından yenmeyecek.

Sayfa 257/258 İlkİlk ... 157207247255256257258 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •