Originally Posted by *Bozkurt Suyuniçine girince çıkmak istemezsin denizden uzak hatta mimkinse çölde olmalı aradığın sen orada iyice mala bağlarsın ... o serap senin bu serap benim... en azından öz hakiki gerçek has suyun içinde serinliyorsun yazın.
Originally Posted by *Bozkurt Real time online olarak 10180 full artı fulll gırtlak lönk de benden 10255 flat Bundan keyli büüyle
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt 10255 flat Bundan keyli büüyle vay enayi....
Originally Posted by EMLAK birde deniz görüyorsa... sahile çok yakın olsa birde. Öteki eşşekte kıpırdayamıyom,acı var sadeceEnerji enerji diye ortalıkta dolandık durdum, noldu Kol ğibi ğirdi, suyun içinde beklıyom, Işığı ğördm artık,nerdn geliyorsa, ya nâsip hocam
Originally Posted by EMLAK vay enayi.... Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda dayucuğum Ben cebime giren paraya bakarım Çok fışkırttırır sa şortların
Bist 100 endex son görünüm. nereden baktığına bağlı olarak hem simetrik üçgen hem de ters flama oluşumu var. flama biraz fantezi gibi. üçgen ün hedefleyeceği fiyatlar daha mantık sınırları çervevesinde
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
aman subjektif üstad.. şemsiye olmasında dünki gibi. bayrak direği kabulüm.
Kchol son 1 yılın dibini bugün tazeledi Ucuz hisse bakanlara duyurulur
Forum Rules
Yer İmleri