Sayfa 258/945 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Duracak yeri yok mu bunun

2. Evet kaba taslak Maliyetim USD bazlı 1.50 çektiğim strese mi ettiğim zararami bistten sogumamami neye yanayım bilemedim . Yastık altında altını olan 100 yaşındaki nine benden çok kazandı. Weeee. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Arkadaşlar bu villalar satışa ilk çıktığı söylemde euro üzerinden alıcı aranıyordu o zaman 5.10 gibiydi şayet o fiyatlardan 66 adet villa 1.5 milyondan tanesi satıldıysa şuan Euro neredeyse 6.5 fiyata dayandı şayet para dövizdeyse kar müthiş umarım bu kar bizede kar ettirir şirket villaları döviz olarak satmakla çok başarılı bir iş yaptı patronu tebrik ederim borçsuz şirket olacağız demişti bedelli sermaye arttırımı yaparken krizi öngörmek başarı gerektirir helal olsun umarım biz Yatırımcıların yüzü güler ytd asla değildir

4. 1 ay önce ordaydım satılan villa 3 4 gibiydi sanmıyorum bu fiyatlara satabileceklerini hayırlısı

5.  Alıntı Originally Posted by Hakuna matata Yazıyı Oku
    27 sinde açıklanır üstüne birde olağanüstü genel kurul Haberide gelir tadından yenmez
    Ver mehteri

6.  Alıntı Originally Posted by Hakuna matata Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu villalar satışa ilk çıktığı söylemde euro üzerinden alıcı aranıyordu o zaman 5.10 gibiydi şayet o fiyatlardan 66 adet villa 1.5 milyondan tanesi satıldıysa şuan Euro neredeyse 6.5 fiyata dayandı şayet para dövizdeyse kar müthiş umarım bu kar bizede kar ettirir şirket villaları döviz olarak satmakla çok başarılı bir iş yaptı patronu tebrik ederim borçsuz şirket olacağız demişti bedelli sermaye arttırımı yaparken krizi öngörmek başarı gerektirir helal olsun umarım biz Yatırımcıların yüzü güler ytd asla değildir
    Ver mehteri ver

7.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Ver mehteri ver
    Hep başkası mehterci birazda biz mehterci olalım inşallah benim mehter coşkulu ve doğru çıkar

8. Varmısınız arkadaşlar bilanço tahmini yarışması düzenlenleyelim ayın 27 sabahı saat 09.54 e kadar son tahminleri yapalım ilk tahmin benden olsun 700 milyon diyorum evet varmı arttıran veya varmı azaltan ytd asla değil

Sayfa 258/945 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •