Sayfa 258/602 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. İyi akşamlar cümleten.bir konuya değinmeden geçemeyeceğim.Sanel konusu .neden bu kadar uzadı anlamış değilim.Çelik hocam sanel alın demedi.araştır dedi Hakan hocaya .mantıksız yazan olmadı.kesinlkle almayın diyen de olmadı.her önerilen kağıdı almak para ister.çoğumuz zaten maldayız.özelden yazın deniyo.nasıl oluyor ben şahsen bilmiyorum.Çelik hocam kızdı ama kimse hocaya saygısızlık yapmadı.lütfen bu iş uzamasın.Çelik hocam seni seviyor ve saygı duyuyoruz.fikirlerin her daim önemli bizim için.

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ıhlas alan oldumu bu gün haftalık listede vardı ?
    Yıllık listeden ıhlgm tektu ozgyo aldım.azar azar arttıracağım hocam para oldukça

LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Çelik hocam uzun süredir forumu takip ediyorum yazmak bugüne nasipmiş. ALGYO yorumu alabilir miyim? Karlılığı yüksek F/K oranı düşük kalmış bir senet. Nasıl yorumlarsınız

4.  Alıntı Originally Posted by Sanal_Surucu Yazıyı Oku
    Çelik hocam özellikle size nacizane bir sorum olacaktı. Son bir yıl içerisinde lot sayısı çok düşük olan hisselerdeki aşırı artışları neye bağlıyorsunuz acaba ? Lot sayıları düşük durumları iyi bile olmasa kağıtlar uçtu gitti hatta 30/40 tavan kesmeden devam eden hisseler oldu. Birde BİST'ten yapılan bir açıklamada halka açıklık oranları %5 altında kalan hisselerin %5 ve üzerine çıkarmaları yoksa çeşitli yaptırımlar uygulanacağı belirtilmiş. Bu konular hakkında görüşleriniz nedir. Kısaca bir uzman görüşü alabilirmiyim acaba? Teşekkütler.
    sorduğunuz soru içersinde cevapları vermişsiniz zaten

5.  Alıntı Originally Posted by fzk21 Yazıyı Oku
    Çelik hocam uzun süredir forumu takip ediyorum yazmak bugüne nasipmiş. ALGYO yorumu alabilir miyim? Karlılığı yüksek F/K oranı düşük kalmış bir senet. Nasıl yorumlarsınız
    Çelik hocam ben de bunu merak ediyorum, kıymetli yorumlarınızı gerçekten okumak istiyorum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by tasarruf Yazıyı Oku
    Hocam geçen hafta pınsu dan Bahsetmiştiniz. Bu hisse ile ilgili olarak beklenti ve Hedefiniz nedir.
    sistem trend kırılımını işeret ettiği için paylaştım 15 civarı beklentim var ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Cylrze Yazıyı Oku
    Çelik hocam listenizden trgyo seçmiştim yaklaşık 1 ay önce .ne dersiniz harekete başlar mı.yada başladımı ne dersiniz
    kanal istanbul ile hareket edecektir bu nedenle baskılandı aylardır çarşamba temel atma gibi bir tarih verilirse siz o zaman izleyin şenliği ytd

8.  Alıntı Originally Posted by fzk21 Yazıyı Oku
    Çelik hocam uzun süredir forumu takip ediyorum yazmak bugüne nasipmiş. ALGYO yorumu alabilir miyim? Karlılığı yüksek F/K oranı düşük kalmış bir senet. Nasıl yorumlarsınız
    yarın için sistem al diyor orta ve uzun vadede 3 lü rakamları hak eden bir şirket ytd

Sayfa 258/602 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •