Trump'ın şantajıyla Kürtçü hainlerin müttefiki ABD/İsrail yararına savaşa girdik..
PKK/hdp'li HüdaPar'lı Kürtçüler her bir kaybımızda Kürdistan düşmanları biribirini kırıyor diye sevinçlere boğulacak..
Trump'ın şantajıyla Kürtçü hainlerin müttefiki ABD/İsrail yararına savaşa girdik..
PKK/hdp'li HüdaPar'lı Kürtçüler her bir kaybımızda Kürdistan düşmanları biribirini kırıyor diye sevinçlere boğulacak..
Bu kadar da basit..
Kürdistan lehine savaşıyorsan destek alacaksın aleyhine savaşıyorsan tehdit edileceksin...
https://veryansintv.com/abdli-sanato...-bolge-cikisi/ABD Senatörü Lindsey Graham, Suriyenin İdlib kentinde uçuşa yasak bölge kurulması için çağrıda bulundu. Graham, yaptığı çağrıda, Türkiyenin İdlibe müdahalesini çok takdir ediyorum...." dedi...
...............................................
PKK/PYDNİN SAVUNUCUSU
-Türkiyenin PKK/PYD terörüne karşı yaptığı operasyonlara en şiddetli tepkiyi veren Graham, ABD askerlerinin Suriyeden çıkarılmasına karşı çıkmıştı.
-YPG/PKKlı teröristleri ABDnin DEAŞı yenmesine yardım eden Kürt kuvvetler olarak nitelendiren Graham, Türkiyeyi Suriyenin kuzeyine bir operasyon düzenlemesi durumunda yaptırım uygulamakla tehdit etmişti.
Türkiye 3.dünya savaşını bile tetikleyecek çok önemli bir savaşın içine çekildi.
Borsayı altını gümüşü her zaman konuşuruz...
Bugün herkes bunları bırakıp Türkiyenin çocuklarımızın geleceğini tehdit eden bu savaş hakkında iş işten geçmeden ne düşünüyorsa onu açıkça söylemeli..
Düşüş feyk gibi duruyor.
Düşüşün gerçek olduğunu düşünmüyorum feyk gibi..
Yer İmleri