Sayfa 258/700 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ben demiştim diyen sikkolar 15 liradan kaçmıştı çok çıktı bu diye. 51 yükselişini öngöremedi ezikler. Siz demişdiniz eved, siz her şeyi bilirsiniz, ailelerinin zeka küpleri. Ana babalarından en yüksek zeka genlerini almışlar tü tü Maşallah nazar değmesin. Sanal ortamda mastürbasyona devam edin, ezikler sizi. Bunları insan yerine koyan yoktur gerçek hayatta gelmiş burda bilgiçlik taslıyorlar.
    Ustanın da dediği gibi.

‘Kötümserler haklı çıkar, iyimserler zengin olur’

Sıkmayın canınızı okşayın lotlarınızı

2. Nasıl açacak acaba, 0.90% ağırlığımı alıp kapıyı sessizce çekip çıksam mı acaba:/ zor karar

Ytd

3. Şöyle bi bedelli açıklasada satsam lotlarımı elim gitmiyo yoksa.

Piyasa bu bilancoyu satali cok oldu. Birsey olmaz. 2 ay yatay, bir allahin kulu da kalmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ben demiştim diyen sikkolar 15 liradan kaçmıştı çok çıktı bu diye. 51 yükselişini öngöremedi ezikler. Siz demişdiniz eved, siz her şeyi bilirsiniz, ailelerinin zeka küpleri. Ana babalarından en yüksek zeka genlerini almışlar tü tü Maşallah nazar değmesin. Sanal ortamda mastürbasyona devam edin, ezikler sizi. Bunları insan yerine koyan yoktur gerçek hayatta gelmiş burda bilgiçlik taslıyorlar.
    Oralet abi, durum iyi değil ama hisse farklı fiyatlayabilir. Sahibi şirketin içini boşaltıp krediye sevk etmiş. Böyle bir durumda sağa sola küfür etmek yerine öz eleştiri yaparak açıklanan bilanço hakkında da fikir beyan etmelisiniz. Resim atarak şiir yazarak senetler yükselmiyor.

6. Oyak hektaşdan senet satarak 3,6 milyar para çekti. Bu kadar büyük yatırımların olduğu bir dönemde anlaşılması zor. Sonra daha kötü olmasın diye arsa arazisini satın aldı. Oyak parayı kime veriyor. Ne zaman geri alacak.

7. Şirkete durumu iyi diyen yok ki. Gecen 3 aylık bilanço açıklanınca da iyi demiyorduk. Duzelme işaretlerini görmeyi umuyorduk sadece, en azından kendi adıma.

Şimdi borsayı hepimiz biliyoruz, belki de 2 yıl iflahını kesecek yatırımcısının Hektaş ama sonraki 2 yıl da ihya edecek belki. Bilemeyiz. Burda benim açımdan tek sorun portdöyun cogunlupunun hektaş olması, %15-20 olsa inan umurumda olmaz. Neyse acele hareket etmek iyi değildir, bugun de çok satan olur, ortalık biraz durulsun, satacaksam da her gun %1 ini sata sata ilerlerim, yok öyle birden satmak.

Guzel bilanço açıklayanların da fiyatlrı da fk ları da yuksek, satıp ne alacağız o da ayrı bi konu.

8. faaliyet raporuna göre önümüzdeki üç aylık dönemde itfa olacak düşük değerli sadece bir adet borçlanma aracı var; bir sonraki bilanço biraz daha ferah gelebilir.

tekfen/toros faaliyet raporundan sektörü ilgilendiren bir kaç paragrafı aşağıya kopyalıyorum.

• Yılın ikinci çeyreğinde durağan mevsim koşulları ve Avrupa’nın gaz tedarikini etkin olarak sağlaması
    ile doğalgaz fiyatları stabil bir trend göstermiş, savaş öncesi seviyelerinin de altına gerilemiştir.
    Üçüncü çeyrekte de savaş öncesi seviyelerde devam eden fiyatlar yatay yukarı yönlü seyir
    göstermiştir.
    • Yılın üçüncü çeyreğinde doğalgaz fiyatlarındaki hafif yükseliş Avrupa’da amonyak üretim maliyetlerini
    de yukarı çekmiştir.
    • Ukrayna’nın Yuzhny limanı savaş nedeniyle kapalı kalmaya devam etmiştir. Bu dönemde amonyak
    tedariki diğer bölgelerden sağlanmaya devam etmiştir.
    2023 yılı üçüncü çeyrek sonu itibarıyla gübre sektörüne yönelik yerel gelişmelere bakıldığında:
    • Yılın üçüncü çeyreğinde ülkenin çeşitli bölgelerinde kuraklık hakim olmuştur. Özellikle Ağustos ayı
    şiddetli kuraklık ile geçmiştir. Bu dönemde standart yağış endeksi olumsuz sinyaller vermiştir.
    2023 yılının üçüncü çeyreğinde yaşanan gelişmelerin Tekfen Tarımsal Sanayi Grubuna yönelik etkileri:
    • Yılın üçüncü çeyreğinde gübre fiyatlarında özellikle kur seviyesi kaynaklı yaşanan artış ve faizlerde
    yaşanan artış sonrası piyasalarda nakit bolluğunun azalması neticesinde yurt içi satışlarda
    beklentilerin bir miktar altında gerçekleşme olmuştur.
    Tarımsal Sanayi Grubu altında yürütülen gübre satış ve gübre tedariği faaliyetleri kapsamında:
    Klasik yurt içi gübre satış fiyatları 2023 yılının üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre ise USD
    bazında %30 azalış, TL bazında ise %2 artış göstermiştir. 2023/9’daki fiyatlar ise 2022/9’ya USD bazında %19
    azalış, TL bazında %5 artış göstermiştir.
    2023 yılının 3. çeyreğinde, Toros Tarım’ın toplam yurt içi gübre satış miktarı bir önceki yılın aynı dönemine göre
    %10 azalarak 279 bin ton seviyesinde gerçekleşmiştir. 2023/9’daki toplam yurt içi gübre satış miktarı ise 2022/9’a
    göre %24 artarak 1.259 bin ton olarak gerçekleşmiştir

Sayfa 258/700 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •