Sayfa 259/1005 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Fartcoin için; "Yatırımı yok, boş ve arkada dayanağı da yok.....Tamamen uydurma bir coin..." demişsiniz.

Diğerlerinin, örneğin BİTCOİN'in dayanağı veya içsel bir getirisi var mı?

Dolar verip alınan, doları emmek için tasarlanmış şeyler.

4 trilyon USD'yi çektiler böyle böyle.
    kara para aklamak ve uluslararası swap engelinden kaçmak için kurulmuş bir düzen.

en baştan beri mantığıma yatmadı.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    kara para aklamak ve uluslararası swap engelinden kaçmak için kurulmuş bir düzen.

en baştan beri mantığıma yatmadı.
    internet gibi düşünmek lazım .. nasıl ve ne amaçla kullanırsan.

tv ye şeytanın icadı diyen bir nesil göçtü gitti...

şimdiki nesil kafasını telden ayırmıyor.

hayat böyle... neeee

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

4. Hiçbir engel olmadan istediği her yere akmak sermayenin 500 yıllık rüyasıdır.

Düşünsene patagonya'da çiftçisin, biraz paran var ve Çin 'in Afrika'da kurduğu büyük tarım ciftliklerine yatırım yapıp pay almak istiyorsun. Geçtin ekranın önüne, açtın telefonu, tak 10 saniye..

5. Tek devlet tek para!

Uzun süredir spekülasyonu, ya da hazırlığı mi demek gerekir, yapılır.

Dijital para bunun kapılarını açan en önemli araçlardan biri.

6. Şimdilik çok fazla bozucu faktör mevcut. Zamanla manipule edilir, törpulenir kontrol altına alınır diye düşünülüyor..

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ''SÜTÜNÜ DÖKEN KEDİ YERE BAKAR''

Rezil olmuşsun.Bana ;''seni SPK YA şikayet edeceğim,hisse pazarlıyorsun'' demiştin.

O hisse 45 gün önce 44 iken burada telaffuz etmişim.Şimdi aktif 59.10 da... %33 ralli yapmış.
    HALA milletin aklıyla alay eden(milleti saçma kıvırmalarla kandıracağına inandığı için kendi saflığını gösterir),ÇEVİR KAZI ,YANMASIN olayı...Bak o dediğim yatayda ,rahatlıkla 1 milyon alış yapılabilirdi.

Bu da buradakilerin bir hisseye ayıracağı para olarak iyi rakamdır(ortalama 8-10 tane hisseden oluşan portföy)

Bari,SUS OLAYI hatırlatma..Ben bile (seni düşündüğüm için) bu zamana kadar artık bahsetmiyordum.

PEMBE alan içinde 1-2 milyon alış rahatlıkla yapılırdı..

Niye rezil olayım yahu?
    Ben "beşer şaşar" ı benimsemiş bir insanım.
    Hamdolsun yazdıklarımın "mutlak doğru" olacağı sanrısına kapılacak kadar da şişkin bir egoya sahip değilim.
    Sen?

Dön gönderilerine bir bak bakalım. Yönetici olsam her gönderine "NSFW"* etiketi yapıştırırım.

Madem çok güveniyordun hissene, kendin aldın mı? O sığ tahtaya 5 kuruş soktun mu?
    "Ekstre gönder " vb. olayına girmeyeceğim. Bir an için, senin hiç yalan söylememiş ve söylemeyecek biri olduğunu varsayalım. Aldın mı? Allah için dürüstçe cevap ver.

BKZ: NSFW"* https://tureng.com/tr/turkce-ingilizce/nsfw
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8. Coin piyasası için söylenenlere de katılıyorum.
    Özellikle pandemi döneminde piyasalara, Merkez Bankalarınca enjekte edilmiş paranın, emisyonun düşürülmesi için harika bir araç görevi gördü.

Bugün de çeşitli nedenlerle varlığını sürdürüyor. Tabi bu geride sözü edilen saçma coin maceralarının gerçek olduğunu değiştirmiyor.
    Hele bir de geçmişte bir NFT çılgınlığı vardı... Muhtemelen tarihte ayrı bir başlık olacak o vaka da.

Bir başkası için BKZ:
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Lale_%...B1%C4%9F%C4%B1
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 259/1005 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •