Sayfa 259/1078 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Sayın T/A; yapmış olduğunuz, zahmetli teknik analiz ve de sunmuş olduğunuz grafik tabloları için çok teşekkür ederim.

Günümüzde günümüz insanından pek te beklenmeyecek bir hayır işliyorsunuz.

İşimize yarasın veya yaramasın, her halukarda sadece fayda amaçlı bir site kurup, bunu bizlerle ve herkesle paylaşmanızı takdir ediyorum.

İşiniz rast, bahtınız açık, kazancınız daim olsun.

Huzurlu ve mutlu günler dilerim.

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    Süper bir çalışma olmuş Sayın T/A.

Sanki bir sebil gibi bu çalışmalarınızdan faydalanan ve size dua eden çok olacaktır. Tüm faydalanacaklar adına şimdiden size çok teşekkür ediyorum.

Allah geçmişlerinize gani gani rahmet, size de sağlık, mutluluk ve bereket versin.
    Çok teşekkür ederim....

Gözünüze çarpan ufak tefek hatalar ve eksiklikler varsa lütfen bildirin.

"Bu kadarı da olur?!" demeyin!!!

Ben birkaç tane gördüm. Az sonra onları da hallederim inşaAllah...

İnşaAllah zamanla daha güzel bir çalışma olacak...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    Sayın T/A; yapmış olduğunuz, zahmetli teknik analiz ve de sunmuş olduğunuz grafik tabloları için çok teşekkür ederim.

Günümüzde günümüz insanından pek te beklenmeyecek bir hayır işliyorsunuz.

İşimize yarasın veya yaramasın, her halukarda sadece fayda amaçlı bir site kurup, bunu bizlerle ve herkesle paylaşmanızı takdir ediyorum.

İşiniz rast, bahtınız açık, kazancınız daim olsun.

Huzurlu ve mutlu günler dilerim.
    Çok teşekkür ediyorum...

Daha çok işe yaraması için bu çalışmalara sürekli devam ediyorum. İnşaAllah gün gelecek herkes faydalanacak...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ....
    Yorumları ve tavsiyeleri bekliyorum...
    [/IMG]
    Belalınız geldi.
    Elinize emeğinize sağlık.
    * Böyle bir web sitesi için 47 bin ziyaretçi pek düşük kalmış. Donanım benden sorulur
    diyen selimtogrul bir ara az biraz da webmaster lığım vardır diyebilir mi?
    * Ana Sayfa daki ASELS grafiği 15 Mart, XU100 grafiği 23 Mart 2017 tarihine ait.
    Bunlar güncellenebilir mi?
    * Linkler olarak adlandırılan grafiklinkleri.html sayfası yeknesaklık açısından Grafikler
    olarak isimlendirilebilir mi?
    * Grafikler üzerindeki Copyright 2016 ibaresini güncellemek gerekir mi?
    * Grafikler üzerinde daha önce yapılan analiz çalışmalarını silmek gerekir mi?
    * Forumdaki imza satırına Grafikler ibaresinden sonra Veriler ibaresi ilave edilebir mi?
    Kolay gelsin. Allah kolaylık versin.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Belalınız geldi.
    Elinize emeğinize sağlık.
    * Böyle bir web sitesi için 47 bin ziyaretçi pek düşük kalmış. Donanım benden sorulur
    diyen selimtogrul bir ara az biraz da webmaster lığım vardır diyebilir mi?
    * Ana Sayfa daki ASELS grafiği 15 Mart, XU100 grafiği 23 Mart 2017 tarihine ait.
    Bunlar güncellenebilir mi?
    * Linkler olarak adlandırılan grafiklinkleri.html sayfası yeknesaklık açısından Grafikler
    olarak isimlendirilebilir mi?
    * Grafikler üzerindeki Copyright 2016 ibaresini güncellemek gerekir mi?
    * Grafikler üzerinde daha önce yapılan analiz çalışmalarını silmek gerekir mi?
    * Forumdaki imza satırına Grafikler ibaresinden sonra Veriler ibaresi ilave edilebir mi?
    Kolay gelsin. Allah kolaylık versin.
    Teşekkür ediyorum Üstadım...

Belâ ne kelime, siz bu sitenin bel kemiğisiniz...

Dediğiniz tüm herşey yapılabilir. Sadece grafik üzerindeki çalışmaları her zaman kontrol edemiyorum. Eskiyenleri ve Bölünme/Temettü gibi nedenlerle çizgilerinin yerleri şaşanları bildiren olursa anında düzeltebilirim. Aksi halde ya hiç çalışmasız devam etmemiz gerekir ya da haber etmek gerekir...

İlk fırsatta tüm düzenlemeleri yapmaya çalışacağım. Bugüm bu işlerin hepsini bitirip birkaç gün dinleneceğim. Daha sonra yeni sistemlere yelken açacağım inşaAllah...

6. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim...

Takas işi çık sıkı takip istiyor. Alanda kalmıyor, satandan çıkmıyor... Bu nasıl dünya?!...

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için CTRL ile yenileyin...

Sayfa 259/1078 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •