Sayfa 26/773 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 6179 madde; 201 - 208 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1. Yerli oto iptal mi hayırdır ya

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ee nooluyo simdi, kur farki encok bize vuracak galiba.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 12 bin zararla elveda

4.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Cozdukde sadece seyrediyoruz,. Trade edebilsek ongoru ise yarayacakda ben satsam kesin ucar gider. Trade edemiyorum korkudan

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    korkunun ecele faydası yok, sebastiani çözmüşsunuz işte, biraz cesaret ile kâr yazmak içten bile değil. ..ben çözmeye çalışıyorum beceremiyorum. ..bi çözsem makinanın algoritmasini paraya para demem..hayali bile güzel üffff
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by batuhan19 Yazıyı Oku
    görüntü çok hoş durmuyor 9.20 üstü kapanışlar görmek lazım günlükte.
    O günden bugüne hala çıkabilmiş değil üstüne atmadığı sürece bu döviz kuruyla yatırımcısını baya üzebilir.Bir an önce yerli oto söylemleri hareket kazandırmalı Karsn Asuzudaki fiyatlarda malum.

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Yerli oto iptal mi hayırdır ya

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Muharrem ince cnn türkte iktidara gelirsem yerli otoyu iptal edecem dedi....bu 20 yıllık demode bir anlayış...ben teknoloji ve yazılıma önem verecem dedi

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Muharrem İnce'den şoke eden 'yerli otomobil' açıklaması: Çok ilkel, durduracağım

Köprüleri, havalimanlarını ve metroları istemeyen CHP'nin adayı Muharrem İnce, yerli otomobil projesi için "Çok ilkel, ben devam ettirmem" dedi.

2018-05-25 01:00:00

CNN Türk'te Seçime Doğru Özel programının konuğu Muharrem İnce, yerli otomobil projesinin ilkel bir teknoloji olduğunu söyledi.

"BEN DEVAM ETTİRMEM"

İnce,*"Erdoğan yerli otomobil diyor, ne yerliotomobili? Bu 20 yıl öncesinin projesi."dedi. Projenin zaman kaybı olduğunu söyleyen Muharrem İnce,*"İlkel bir teknoloji, çok geride kaldı"*ifadelerini kullandı.

İnce, yerli otomobil projesi için*"Siz devam ettirmez misiniz?"*sorusuna,*"Hayır ben devam ettirmem, zaman kaybı"*şeklinde cevap

Muharrem İnce: Yerli otomobil projesini devam ettirmemmuharrem

8. Bu baskıyı devam ettirir hissede sonuçta seçimin ne olacagı belli degil...endekse rağmen diri durması yerli otodandır yoksa eski vestel şuan 5 bindi...birde bu teşvikleride iptal ederse ince seçilirse hop 3 bin eski mekanlar...incenin seçilmesi vestel için ölüm...

Sayfa 26/773 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •