Sayfa 26/377 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 3016 madde; 201 - 208 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emrahefe6635 Yazıyı Oku
    Öğrenecek abisi..

SM-J500FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biz öğrendik o da öğrenir bugün en azından 1.52 kapatmasına bile izin vermediler. 1.55'e 50bin adet satışı koymuş güya daha yukarı gitmez mesajı veriyor. Bu şirket için kendime en az 2 yıl süre belirledim. Elbet hak ettiği yerlere gelecek. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. hele bir bilançosu gelsin de, hareketini yapar herhalde.. Piyasa herşeyin en iyisini bilir, bilançoda olumlu bir tablo sergilerse, spek dağ olsa önünde duramaz. Sonuçta bist 30 değil.

3. Bir gün gecikmeli de olsa dediğim 1.50 seviyesine geldi.

4. Borsa tüm zamanların rekor seviyelerini görürken SAYAS tüm zamanların dip seviyelerinden ayrilmamaya yemin etmiş gibi sanki bakalım daha ne kadar devam edecek bu inat.

5.  Alıntı Originally Posted by ANARCHY Yazıyı Oku
    hele bir bilançosu gelsin de, hareketini yapar herhalde.. Piyasa herşeyin en iyisini bilir, bilançoda olumlu bir tablo sergilerse, spek dağ olsa önünde duramaz. Sonuçta bist 30 değil.
    Benim ilk çeyrek bilanço ile ilgili ümidim gittikçe azalıyor. Gerçekten olumlu bir tablo olsa idi ufak ufak hareket olurdu diye düşünüyorum. İnşaallah ben yanilirim ama

Gedik yatırımın satışı 50k
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

7.  Alıntı Originally Posted by enigma Yazıyı Oku
    Gedik yatırımın satışı 50k
    Son bir yıldır kağıdın anasını ağlattı zaten gedik yatırım. Onun iyice dökülmesini mi bekliyorlar acaba. Alan kim bu arada.

8. Günlük alan satan paylaşacak yokmu ya babasının hayrına

Sent from my SM-J500FN using Android mobile app

Sayfa 26/377 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •