Sayfa 26/385 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 201 - 208 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

2. Arkadaş nedir suçumuz az paramızın olması mı.... Hep olumsuz hep olumsuz ifadeler...

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Burada yazılan olumlu veya olumsuz yorumlarla işlem yapmayın derim.biz kaç yıldır bekliyoruz.ne yorumlar okuduk.o yüzden kendi bilginiz ve becerinizle işlem yapmanizi tavsiye ederim.y.t.d.

4. Portföyümde olan hisselerden biri G. Ö. tündü şimdi de bu bir halt olmayan bu hisseme dadandı. Gel de küfür etme. Bu hisse de çok can yakacak bu şerefli arkadaş.

5. Bugün tahtada çok farklı işlemler oluyor.sn sortac bir yorumunuz varmı.cunku yıllardır böyle kalın lotlarla işleme alışık değiliz.y.t.d.

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. [IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

7.  Alıntı Originally Posted by LYNX Yazıyı Oku
    Kullanicinin onceki mesajlarina da baktim. 11 mesajin tamami olumsuz, 4-5 inde 2.85 olacak demis. Nedir derdi anlamadim. Ama dikkat edin hedef vermek, piyasayi yonlendirecek , ozellikle de bugun gibi ky nin yonu tespit edemedigi zamanlarda bunu yapmak suctur. Bir kez daha hatirlatiyorum.
    ee ne oldu???kağıt 3.40 larsda iken cuma 2.85 olur demişiim.ve bugün daha pztesi ve kağıt 2.89 gördü...suç olan bir şey yok..adam sormuş ne olur tahmininiz diye bizde yazmışız.ytd sadece fikirmiz bu ben dedim diye satan olduysa ne güzel kar a geçmiş oldu...6 yıl oldu kağıtla tanışalı,bırakta biraz bilelim hareketlerini

8. kendi istediği gibi at koşturuo bi bok olcağından deil beklemeye devam

Sayfa 26/385 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •