Sayfa 26/656 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 201 - 208 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Okudum... Uzun süredir takip ediyorum topiği...ancak bu konuda bir şeye rastlamadım... Kendisi foruma gelince yanıtlarsa memnun olurum..

2. Bu ara yabancilar alimi kesti gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Elinde DURDO olan dostlar.Siz de benim gibi heyecanlı mısınız?

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Heyecanla vergi dairesi haberini bekliyoruz.Uc Durdo uc.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    arkadaşlar sormak istediğim bir husus var....

şirketin satışlarının maaliyeti 2016 yılındaki yüzde 85 seviyesinden son çeyrekte azalarak yüzde 70 (yıllık) seviyesine inmiştir..Bundaki ana etken nedir? Önümüzdeki dönemlerde bunu muhafaza edebilecekler mi ? Son zamanlarda artan kağıt fiyatları şirketin kar marjı üzerinde baskı yaratır mı ?
    Tüm bu güzelliğin bir kaç nedeni var..1.nedeni yeni makinanın sadece 1 ay çalışmasıdır. .bu çalışma ile ciroları yüzde 50 olumlu etkiledi..ihracatı da 18 milyondan 43 milyona yükseltti. .
    Yeni makina dünyada sadece 3 adet var..bu makinada inanılmaz hızlı, kaliteli ve firesi az bir üretim yaparak çok verimli çalışıyor. .bu yeni makina çok işi az işçi ile yapmayı başarıyor. .2018 yılı sonunda çeyrekte bu makinaya bir de tam otomatik kesim makinası eşlik edeçek. .bir de artık 3 ay çalışacak. .

İkinci bir etken de dovizin çıkmasıdır ihracatı kuvvetli şirketler için bu çok önemlidir. .kara ve net kar marjını etkileri büyüktür. .

Üçüncü bir konu da artan yeni yerli ve yabancı müşteri portföyüdür..

Tüm bu etkiler maliyetleri düşürüyor ve kar marjını artırıyor. .

Hammadde fiyatları artiyorsave siz bunu satış fiyatlarına yansitiyorsaniz bir sorun olmaz ...Ama yansitamiyorsaniz o vakit durum kötü olur..

Durdo elit üreticilere üretim yaptığı için bir sorunu yok..

hammadde fiyatları yukselisinin bir başka olumlu etkisi var...geçmişte fiyat ucuz iken aldığınız ve stogunuzda biriken Hammadde lerden dolayı kar yazarsiniz

Dün akşamki kapanışı iyi sağlam tahtada oyuncu olduğu belli oldu iş yatırım baya hacim yapmış bakalım tekrardan zirvesine gidebilecek gücü varmı bol şans

Sayfa 26/656 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •