işin tuhafı arçelik,tüpras,tofaş... koçun yatırımcısını hayal kırıklığına uğratan tek kağıdı hem de bankaların altın çağında!!!
neymiş unicredit şöyleymiş falan, arkadaşlarım kötü haberin etkisini gösterebildiği dünyadaki tek kağıttır kendisi.borsamız bu kadar tozun dumanın içinde 103 bin desin bu arkadaş ah ortağım vah ortağım...
uni satar hissesini koç'a yapıya ne sahibinin durumundan italya borsasından???
ben varant oyuncusuyum ve yapı her daim shortta bankom olmuştur ve bunu bugün bir kez daha ispatladı ama şu aralar alım ağırlıkli işlem yapıyorum ve en iyi piyasada bile bu kağıdın alım varantına elim gitmiyor...
ya bırakın sermaye arttırım haberini erteleyin hisse memnun etsin sonunda yatırımcısını.resmen art niyetli hareket...
yazıklar olsun böyle bankaya da yönetimine de ortağına da speğine de...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
2013 ten gelen düşüş trendini kırdıktan sonra, yükselişi hizlanmisken gelen haber iyi olmadı ama bence %100 sermaye artırımı kararı alınsa bile tamamının bedeli olmayacağı kanısındayım ve orta uzun vadede senede olumlu yansıyacağını düşünüyorum.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeşiktAŞK''
Ve yarın bu kağıt bugünkü %5'lik endekse göre kaybını telafi etmez ise artık veda vakti demektir...Elimdeki 70K lotu satar ekran görüntüsünü de buraya koyarım. Benden bu kadar...
Yer İmleri