Sayfa 26/821 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 201 - 208 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    o zamanlar alıp da bankalardan düzgün kazanan yok zaten.. o konuda şansına küseceksin..

ancak bankaları tek tek zirvelerine taşıyorlar, geçen hafta işc bugün akbank sırada garanti (%5) ve vakıf(%2) var
    halkb umutsuz vaka, ykb nin unicredit ten başka mazereti yok
    Dolayısıyla bu mazereti meşru mu kabul edelim yoksa çıkacak beklentiniz hatta usd bazlı zirve beklentiniz var mı hala?

2.  Alıntı Originally Posted by terguzel Yazıyı Oku
    Dolayısıyla bu mazereti meşru mu kabul edelim yoksa çıkacak beklentiniz hatta usd bazlı zirve beklentiniz var mı hala?
    17 30 dan sonra 35 milyon lot civarı nitelikli yatırımcı tarafından satılmış
    bunların geri toplanması zaman alacaktır

dolar zirvesini şimdilik unutun, endeks güçlü kaldıkça 6 lira üzerini göreceğini düşünüyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    17 30 dan sonra 35 milyon lot civarı nitelikli yatırımcı tarafından satılmış
    bunların geri toplanması zaman alacaktır

dolar zirvesini şimdilik unutun, endeks güçlü kaldıkça 6 lira üzerini göreceğini düşünüyorum..

Ve bu namuslular bu haberi endeks açık kağıt %4 primli iken veriyor...Kuruyun..!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by terguzel Yazıyı Oku
    Bu kağıdı bu hale getiren, spekülasyon yapan, kağıt üzerinden haksız kazanç sağlayan herkesin hakkımdan aldıkları her kuruş ciğerlerini yakarak son nefeslerinde çıksın...!!!! Endeks olmuş 105K kağıt en az 9 olması gerekirken yarı fiyattan işlem görüyor..!!!!!
    Kağıdın ne tekniği çalışıyor ne direnci lanet olsun...!!
    işin tuhafı arçelik,tüpras,tofaş... koçun yatırımcısını hayal kırıklığına uğratan tek kağıdı hem de bankaların altın çağında!!!

neymiş unicredit şöyleymiş falan, arkadaşlarım kötü haberin etkisini gösterebildiği dünyadaki tek kağıttır kendisi.borsamız bu kadar tozun dumanın içinde 103 bin desin bu arkadaş ah ortağım vah ortağım...

uni satar hissesini koç'a yapıya ne sahibinin durumundan italya borsasından???

ben varant oyuncusuyum ve yapı her daim shortta bankom olmuştur ve bunu bugün bir kez daha ispatladı ama şu aralar alım ağırlıkli işlem yapıyorum ve en iyi piyasada bile bu kağıdın alım varantına elim gitmiyor...

ya bırakın sermaye arttırım haberini erteleyin hisse memnun etsin sonunda yatırımcısını.resmen art niyetli hareket...

yazıklar olsun böyle bankaya da yönetimine de ortağına da speğine de...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2013 ten gelen düşüş trendini kırdıktan sonra, yükselişi hizlanmisken gelen haber iyi olmadı ama bence %100 sermaye artırımı kararı alınsa bile tamamının bedeli olmayacağı kanısındayım ve orta uzun vadede senede olumlu yansıyacağını düşünüyorum.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

6.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    2013 ten gelen düşüş trendini kırdıktan sonra, yükselişi hizlanmisken gelen haber iyi olmadı ama bence %100 sermaye artırımı kararı alınsa bile tamamının bedeli olmayacağı kanısındayım ve orta uzun vadede senede olumlu yansıyacağını düşünüyorum.

ziraat bankasının bile ödenmiş sermayesi 5.1 milyar
    merkez bankasıyla kapışacak heralde koç

7.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku

kardeş şaka mısın ne olumlu trendinden bahsediyorsun hala...? 4 yıl önceki düşüş trendini kırdıktan sonra hızlı yükseliş ne demek ? Orta ve uzun vadede olumlu yansıyacak ne demek ? Senin ömrün 2000 yıl filan mı?

8. Ve yarın bu kağıt bugünkü %5'lik endekse göre kaybını telafi etmez ise artık veda vakti demektir...Elimdeki 70K lotu satar ekran görüntüsünü de buraya koyarım. Benden bu kadar...

Sayfa 26/821 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •