Sayın ZICO ve Diğer kıymetli okuyucular,
Hissemiz tavan yapmadan ömür tüketiyor. Nice senetler tavan tavan giderken biz halen bir türlü 7 TL üzerinde tutunamıyoruz. 6,82 TL fiyat ile Çarşamba akşamı kapanış oldu.
Diğer hisselerde bedelsiz beklentisi yok iken eski yerlerine yakın yerlere geldiler. Kimi hisseler eski yerlerini bile geçip gittiler.
Hep birlikte bedelsiz dağıtım tarihini ha geldi ha gelecek diye beklerken, yatırım fon şirketleri kendi içlerinde hacimler yaparak top çevirdiler ve bir türlü hisseyi yukarıya tavana doğru götürmediler.
Pazartesi, salı ve çarşamba olmak üzere üç gündür yaklaşık günlük 50 milyon TL hacim olmak üzere üç günde toplam 150 milyon TL hacim yaptılar fakat bir türlü tavanı yaptırmadılar...
Normalde 300 - 500 bin TL hacim ile hissenin tavan olması gerekirken günlük yaklaşık 50 milyon TL hacim ile hisseyi baskıyla kilitliyorlar gibi görünüyor.
Bu süreçte şirketten güzel haberler gelmesi içimizi ferahlatacak.
İnşallah yarın aşağıya doğru hissemiz sarkmaz ve yukarıya doğru Perşembe ve Cuma günü tavan yapar diye ümid ediyorum.
Sizin ve diğer okuyucuların kıymetli yorumlarını bizler ile paylaşılmasında fayda var diye düşünüyorum.
Yer İmleri