Sayfa 26/673 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 201 - 208 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Sn. Andrei28 , biz kilergyo da satis sonrasi f/k 1 olacak bu kagit 1.75 de olmasi imksnsiz dedigimizde f/k 1'e burun buken sallayan yigin ile insan vardi. Simdi olmayacagini gotduk, nerede islem hacminin yukseldigini gorduk ! Acele etmeye gerek yok. Sakin olmak lazim. Gercekler bir gun, gercek olur. O zamsn burun bukenler %50 yukardan ziplarlar

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!

Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Yatırım fin. da bi orkide çocuğu var, sürekli al sat yapıyor 20 kademeye, 30.000 lotu var, oynuyor pazavank.
    Boşuna oynuyor, üstüne yatsa daha çok kazanacak.
    Ama bu sefer alıcın yok dostum, atacaksın onları zararına hiç kurtuluşun yok
    Şu an o kadar param olsa,alırdım o 20bin lotu.

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Hayek bu analizini yatırım fonları,BY ler, yabancılar bilmiyorlarmı da hisseye AL gelmiyor, KAP açıklaması görüşmelerin devam ettiği haberi vrmişti, beklenti yüksek, peki neden değerine gitmiyor?
    Olay gerçekleşince al verir.Haber bizim için Olumlu olursa,tabii nah alırlar...Olumlu olmazsa da bu fiyatlar yine de ucuz sayılır...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4. Bende hisseye olumlu bakanlardanım. Ancak hissenin toplu olması C grubunda olmadı BY lerin dikkatini çekmiyor. Kademeler boş. KLGYO a bi talep vardı, aracı kuruluşlar raporlar hazırlıyorlardı ama servet de ilgi çeken yanı yok. Adam 30.000 lot satsa hisse 3 lere gelecek nerdeyse.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Bende hisseye olumlu bakanlardanım. Ancak hissenin toplu olması C grubunda olmadı BY lerin dikkatini çekmiyor. Kademeler boş. KLGYO a bi talep vardı, aracı kuruluşlar raporlar hazırlıyorlardı ama servet de ilgi çeken yanı yok. Adam 30.000 lot satsa hisse 3 lere gelecek nerdeyse.
    30.000 bin lot mu ???? 3.20 - 3.40 arasi 100.000 lot ben alis icin bekliyorum zaten !!!Bir ky olarak

oyle 3 kofte 25 hikayesi cok yakindir burda da biter rahat olun. Versin 30.000 lot 3.35'den hemen kasaya koyacagim soz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Şimdi soru şu olmalı

şirketin piyasa değeri : 180 milyon TL
    Deposito avm değeri : 170 milyon TL
    Satacaği iştiraki : 220 milyon TL

Şirketin şu anki değeri depositi avm ekspertiz değeri kadar

Satacağı iştirakinin 220 milyon TL nerde ???

Diger gayrimenkulleri saymiyorum, zaten sirketin borcu da yok gibi

O zaman aklimiza Nasrettin Hpca geliyor

Kedi burdaysa ciğer nerde
    Eee ciğer burdaysa kedi nerde

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    30.000 bin lot mu ???? 3.20 - 3.40 arasi 100.000 lot ben alis icin bekliyorum zaten !!!Bir ky olarak

oyle 3 kofte 25 hikayesi cok yakindir burda da biter rahat olun. Versin 30.000 lot 3.35'den hemen kasaya koyacagim soz.

Sallama kardeşim nerde 100 bin lotla alış bekliyorsun...Ben neden göremiyorum?Kademeleri gün boyu takip ediyorum...Kademeler bomboş....Bir 10 bin verse 20-30 kademe aşağı görmesi kesin...Ha sen bir fiyat belirlemişsindir o fiyata yeterli satıcı gelmediği için alaamaazsın o başka....Hele hele sabahları bomboşşşş altlar...Gün boyu çok az değişiyor...ama spek kefayı bozarsa altları da doldurur,sen merak etme.o zaman hisseye boğulursun...

8. Bir gün çıkıp ertesi gün düşüyor ilgi çektirip dikkat çekmek istiyor istikrar yok gyo hisseleri zor Alarko gyo ortada Servet elinde arazi stoğu yok sanırım beklenti için bahane yaratılamıyor sanırım sadece iştirak satışı hariç proje beklentisi yok gibi görünüyor

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 26/673 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •