Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 26/957 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Batı medeniyeti görünürde akıl mantığa dayanıyor. Sistemin güven vermesi için bir insanın hayatının dahi hayati öneme sahip olması gerekir. Aksi takdirde herkes kendi tedbirini alır. O bağlamda adalet sistemi çok kritik, eskiden ABD mahkeme filmleri çok olurdu artık pek olmuyor. Bu arada en acımasız cezalandırılanlar sahtekarlar oluyor.

Bunun yanında diyelim uzayda veya madende biri mahsur kaldı, paraya acımıyorlar ve onu kurtarmak için çaba sarf ediyorlar.

Başka örnekler de bakılsa bulunur. Yani sen görevini doğru yaparsan başkalarının yanlışı sana bela pek olmuyor.

Bu şekilde sisteme güven oluyor, geriye senin kendini geliştirme gereğin ortada kalıyor, muhtemelen kurnazlık veya sahtekarlık için çok kimse kafa yormuyor.

Öte yandan son dönemde sistem çatırdıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Dow her gün dansöz gibi kıvırıyor bir gün % 5 artı ertesi gün % 5 eksi bi şekilde tepkimeler başlayacaktır.Genellikle 23 binlerden güç alır.fakat bizim borsadaki izlenimim şöyle cesur hareketler gördük bugün , dibinin dibini aşağı doğru kırmak için uğraştı , teknik olarak grafiğine baktım 2018 ve 2019 yıllarındaki dip seviyelerini gördü bugün.Bir diğer konu endeksden sıfır atılma durumu var.bu nedenle 100 bin altını pek düşünmüyorlar gibi , 100 bin altına sarkarsa endeksden atacak sıfır kalmayacak yani biraz mantıksız ama sanki o hava var gibiydi.yarın yine takip edeceğim nokta 103 bin arkadaşlar 103 bin üzerinde kalırsa arkadaşlar düzeltme tamam demektir.103 üzerinde tutunamaz ise 90 lara kadar salınır.Ama kanaatim yaz yaklaşıyor havalar ısınacak virüs olayıda kapanır gider diye düşünüyorum bu endeksin 103 bin üzerinde tutunmasın da katkı sağlayacaktır.İkinci olumlu gelişme artık Çini konuşmuyoruz sırayla derler ya abd ve Avrupa it dalaşına karıştı.Yani bu adamlar zengin para musluklarını açacaklardır.Aşı bulundu gibi haberler düşmeye başlarsa tekrar 120 binlere kadar yolu var diyorum.Film bu şekilde kim öle kim kala demiş atalarımız filmi hep birlikte izleyeceğiz.Patlamış mısırınızı kolanızı alın yanınıza , aheste çekin kürekleri mehtap uyanmasın.
    Sen bu gidişle batmazsan iyidir dostum.

3.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Sen bu gidişle batmazsan iyidir dostum.
    Bu işde duygusallığa yer yok bence.
    Allah verecek ise çekmeceye altınları yığar. Onun dışında akıl ve mantık ile hareket etmeli ama hile ve tuzaklara da dikkat etmek lazım. İster AL ister SAT karşındaki de akıllı ve onun da bir mantığı var.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu işde duygusallığa yer yok bence.
    Allah verecek ise çekmeceye altınları yığar. Onun dışında akıl ve mantık ile hareket etmeli ama hile ve tuzaklara da dikkat etmek lazım. İster AL ister SAT karşındaki de akıllı ve onun da bir mantığı var.
    Arkadaşı tanımam etmem... Hatta ilk kez dün gece gördüm yazılarını. Baktım gelene geçene kan kusuyor... Kriz var, düşeceğiz diyenlere yunan askeri gibi davranıyor... Dikkatimi çekti. Akşam 18 den beri yüzde 7 düşmüşüz ve arkadaş hala yeşil diyor, artı diyor...

5.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Arkadaşı tanımam etmem... Hatta ilk kez dün gece gördüm yazılarını. Baktım gelene geçene kan kusuyor... Kriz var, düşeceğiz diyenlere yunan askeri gibi davranıyor... Dikkatimi çekti. Akşam 18 den beri yüzde 7 düşmüşüz ve arkadaş hala yeşil diyor, artı diyor...
    Duygusal olmamak elde değil ama bu borsa çok farklı dinamikler ile çalışıyor. FOREX daha ciddi bir yerdi koca ekonomi etkileniyor bir spekulatör gereksiz oynatamıyor, borsa tek tek hisselerden oluşuyor farklı dinamikleri oluyor. Tüm borsa düşer bir tanesi artar sana denk gelmiş ise sevinirsin ama çok çıktı diye satarsın sonra. Ya da çok sağlam hisseyi alırsın düşer de düşer.

DJI, SP Nikkei ciddi endeksler, düşüyorsa şakadan düşmez.

6. Vix yani volatilite endeksi artmış. Bu CDS gibi değil piyasa ne ise o, bir nevi piyasanın tansiyonu.
    Bu ay riskli piyasalarda.

Boyle bencillik gormedim ve sinirim bozuldu. Benim yakin arkadas var. 2 haftadir kuru oksurukten sikayetci ve atesi de cikmis biraz. Dedim git test yaptir. Korka bir sey olmaz diyor. Adam kendini dusunuyor. Sana zaten bir sey olmaz ama peki ya etrafinda ki insanlar.

Abi avrupa gormus adamda bile bu bilinc varsa dusunun siz gerisini

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Boyle bencillik gormedim ve sinirim bozuldu. Benim yakin arkadas var. 2 haftadir kuru oksurukten sikayetci ve atesi de cikmis biraz. Dedim git test yaptir. Korka bir sey olmaz diyor. Adam kendini dusunuyor. Sana zaten bir sey olmaz ama peki ya etrafinda ki insanlar.

Abi avrupa gormus adamda bile bu bilinc varsa dusunun siz gerisini

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yanlış yapmış ama kınamam.

Hastaneye gelene iyi davranılacağı garantisi olması lazım, çok iyi davranılırsa da fazla kişi gider beni de kontrol edin der.

Sayfa 26/957 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •