Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Batı medeniyeti görünürde akıl mantığa dayanıyor. Sistemin güven vermesi için bir insanın hayatının dahi hayati öneme sahip olması gerekir. Aksi takdirde herkes kendi tedbirini alır. O bağlamda adalet sistemi çok kritik, eskiden ABD mahkeme filmleri çok olurdu artık pek olmuyor. Bu arada en acımasız cezalandırılanlar sahtekarlar oluyor.

Bunun yanında diyelim uzayda veya madende biri mahsur kaldı, paraya acımıyorlar ve onu kurtarmak için çaba sarf ediyorlar.

Başka örnekler de bakılsa bulunur. Yani sen görevini doğru yaparsan başkalarının yanlışı sana bela pek olmuyor.

Bu şekilde sisteme güven oluyor, geriye senin kendini geliştirme gereğin ortada kalıyor, muhtemelen kurnazlık veya sahtekarlık için çok kimse kafa yormuyor.

Öte yandan son dönemde sistem çatırdıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Boyle bencillik gormedim ve sinirim bozuldu. Benim yakin arkadas var. 2 haftadir kuru oksurukten sikayetci ve atesi de cikmis biraz. Dedim git test yaptir. Korka bir sey olmaz diyor. Adam kendini dusunuyor. Sana zaten bir sey olmaz ama peki ya etrafinda ki insanlar.

Abi avrupa gormus adamda bile bu bilinc varsa dusunun siz gerisini

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Boyle bencillik gormedim ve sinirim bozuldu. Benim yakin arkadas var. 2 haftadir kuru oksurukten sikayetci ve atesi de cikmis biraz. Dedim git test yaptir. Korka bir sey olmaz diyor. Adam kendini dusunuyor. Sana zaten bir sey olmaz ama peki ya etrafinda ki insanlar.

Abi avrupa gormus adamda bile bu bilinc varsa dusunun siz gerisini

Yanlış yapmış ama kınamam.

Hastaneye gelene iyi davranılacağı garantisi olması lazım, çok iyi davranılırsa da fazla kişi gider beni de kontrol edin der.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yanlış yapmış ama kınamam.

Hastaneye gelene iyi davranılacağı garantisi olması lazım, çok iyi davranılırsa da fazla kişi gider beni de kontrol edin der.
    Hastaneye gitmesine gerek yok. Saglik ocagina gitse zaten bir sikinti varsa hastaneye sevk ederler. Adam 800 kisilik bir sirkette calisiyor ve her milletten insan var.

Trumpin aciklamalari korkuyu daha da artirdi. Dow eksi 2 su anda ve 23 bini test ediyor

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Hastaneye gitmesine gerek yok. Saglik ocagina gitse zaten bir sikinti varsa hastaneye sevk ederler. Adam 800 kisilik bir sirkette calisiyor ve her milletten insan var.

İnsanı tanımak lazım, üşengeçlik önemli bir özellik aksi takdirde çalışkanlık meziyet olmazdı. Şirket düşünmeli bence.

Özünde iki tip insan var, kendi hakkına sonuna kadar sahip çıkan ve başkalarının hakkına sonuna kadar sahip çıkan.

Normalde insanlar bu ikisinin arasında, ama toplumda kendini düşünen insan pek sevilmez, ister istemez akıllı ise davranışlarına dikkat eder. Sadece başkalarını düşünmek de mantıksız, sonunda hüsran ile kalırsın ve kafayı yersin, arada derviş, politikacı, sanatçı vs de çıkabilir.

Bana göre kendi hakkını belirli tolerans ile korumak ve başkalarını haklarına riayet normal veya standart durum olmalı, onun dışındaki duruma zorlamak riskli. Topluluklar kendi bireylerini önce kendi topluluklarını çıkarını düşünmelerini ister istemez teşvik ediyor, o topluluk içinde olmayanlar ister istemez onlara temkinli yaklaşılıyor.

Kendi çocuğuma nasıl akıl verirdim gerçekten bilmiyorum, o yüzden en doğrusu bu demek zor. Yani aile içinde bile davranış şekli tam net değil. Ben şanslıydım ve annem babamdan da memnundum, onlar memnun ise sorun olmamalı, ama bazı çocuklar anne babalarına çok saygısız, dışarıdan görüntü hoş olmuyor.

Vix endeksi de aciklamalar ile beraber yuzde 5 uzeri primlendi ve yeniden 50 uzerine cikti.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsanı tanımak lazım, üşengeçlik önemli bir özellik aksi takdirde çalışkanlık meziyet olmazdı. Şirket düşünmeli bence.

Özünde iki tip insan var, kendi hakkına sonuna kadar sahip çıkan ve başkalarının hakkına sonuna kadar sahip çıkan.

Normalde insanlar bu ikisinin arasında, ama toplumda kendini düşünen insan pek sevilmez, ister istemez akıllı ise davranışlarına dikkat eder. Sadece başkalarını düşünmek de mantıksız, sonunda hüsran ile kalırsın ve kafayı yersin, arada derviş, politikacı, sanatçı vs de çıkabilir.

Bana göre kendi hakkını belirli tolerans ile korumak ve başkalarını haklarına riayet normal veya standart durum olmalı, onun dışındaki duruma zorlamak riskli. Topluluklar kendi bireylerini önce kendi topluluklarını çıkarını düşünmelerini ister istemez teşvik ediyor, o topluluk içinde olmayanlar ister istemez onlara temkinli yaklaşılıyor.

Kendi çocuğuma nasıl akıl verirdim gerçekten bilmiyorum, o yüzden en doğrusu bu demek zor. Yani aile içinde bile davranış şekli tam net değil. Ben şanslıydım ve annem babamdan da memnundum, onlar memnun ise sorun olmamalı, ama bazı çocuklar anne babalarına çok saygısız, dışarıdan görüntü hoş olmuyor.
    Sirket zaten eger en ufak bir hastaligin varsa gelme evden calis diyor calisanlarina. Hatta gecen gitmis ve muduru oksururken gormus. Yallah evine git demis. [emoji3]

Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •