Ne yaptınız sayın yönetim. Beklentilerimin üzerinde 4.2 milyon kar. Hem de ilk 6 ay. Yılın geri kalanını düşünemiyorum
Ne yaptınız sayın yönetim. Beklentilerimin üzerinde 4.2 milyon kar. Hem de ilk 6 ay. Yılın geri kalanını düşünemiyorum
Nedense aklıma warren buffetın bir sözü geldi. Başkaları*aç gözlü olduğunda kork ve geride dur, başkaları korktuğunda aç gözlü ol. Biz zamanında alışlarımızı yapmıştık. Bu seviyeler için yorum yapmanın vebali altına girmeyeyim isterseniz.
Bakın spek direkt tavan bile açmıyor. 5,36 açıyor. Satışa mal yazılsın diye bekliyor. Ancak 36 bin küsür işlemle tavan oluyor.
Sayın Egecballh1, öncelikle Ege'ye selam. Şova devam mı? Şirketle ilgili gördüğüm güçlü yönler şunlar: 2. Çeyrekte bir fabrikası (1 hazirandı sanırım ) kapalı olmasına rağmen güçlü kar rakamı açıklaması. Temmuz ağustos dönemi konut satışlarında pozitif gelişmeler yaşanması. Forumda sessizlik. Düşük piyasa işlem oranı. Ybtaş ile karşılaştırın. Kaydileştirilmesi istenen pay oranı da çok küçük. Ybtaş da bu anlamda daha fazla haber akışı varken Ayes te akış çok az ve yavaş. Bu saatten sonra mal bulunabilir mi? Göreceğiz.
Aynen abim kesinlikle öyle şuan bu hissenin olması gereken değeri biste göre kıyaslarsak 3 lü rakamlar artık tren kalktı en az 50 tllere kadar kimseye mal vermez ..şahsi fikrimdir......borsanın en temiz kağıdı üstelik temmettü verecekmiş .bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim sayın ninja kardeşim selamlar saygılar....yatırım tavsiyesi değildir....
Yer İmleri