Sayfa 26/96 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 201 - 208 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben de artik asagidan alip yukaridan satacagim.

Biktim beklemekten
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

ters fincan kulp..hissenin tuprs olduğunu unutun..teknik analizle bakın..fincanın derinliğini al,boğaz çizgisinden aşağı ver geleceği hedef bu yazılan..var mı formasyonda hata?..yok. formasyon hedefinde hata var mı? yok..
    zaten o daire içerisindeki dirençlere de cuk oturuyor..bu kenarda kalsın..
    şimdi bugün kü kapanışa gelelim..

hani demiştik ya 2 tane flama formasyonu var..kötü olana bakıyoruz.çanak dairesinin içerisinde..flama hedefi de bakın nereye cuk diye oturuyor..137..
    bu flama çalışırsa 137...137 de olursa ne tamamlanıyor....fincan kulp...o da nereye gider......
    yine ilk resme bakalım:
    156,7 den aşağı hacimle geçerse....dikkat edelim
    sn gurselbb; sanırım grafiğiniz temettüden arındırılmamış, temettüden arındırılmış grafiklerde oluşacak öngörülerinizin değişme ihtimali var mı?

şahsi fikrim, tuprs temettü ödemeye devam ettiği sürece 5 doların altına pek fazla düşeceğini sanmıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by mtngvn Yazıyı Oku
    sn gurselbb; sanırım grafiğiniz temettüden arındırılmamış, temettüden arındırılmış grafiklerde oluşacak öngörülerinizin değişme ihtimali var mı?

şahsi fikrim, tuprs temettü ödemeye devam ettiği sürece 5 doların altına pek fazla düşeceğini sanmıyorum.
    doğru..temettü den arındırılmamış..düşüşlerde tolerans payım var..110 u gösteriyorsa formasyon ben 120-122 diye hesaplıyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de artik asagidan alip yukaridan satacagim.

Biktim beklemekten
    Dudu abim,
    Froto da durumlar nasıl.....
    ben lotum olmayan hisselerin formlarına girmiyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    Dudu abim,
    Froto da durumlar nasıl.....
    ben lotum olmayan hisselerin formlarına girmiyorum...
    Iyidir her sey, dampingli satislari kacirmiyoruz.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Iyidir her sey, dampingli satislari kacirmiyoruz.
    yalnız , sermaye yi oynat biraz...çok tembelleştin...

7.  Alıntı Originally Posted by mtngvn Yazıyı Oku

Sn.mtngvn,
    formasyon ve hedefini çıkaralım...önümüzde duruyor..kağıdın ismi önemli değil..orda ki kritik noktaları belirliyorum..
    156 var ilk etapta sonra 137..zaten kademeli bakıyoruz gün be gün takip ediyoruz..
    formasyon diyor ki herşey çalışırsa 90 lara gelir...
    sonra kağıdın ismine geçiyorum ..tuprs...
    gelmez...o kadar gelmez..
    ama 156-137 arasında biraz dolaşır..hatta 137 ye de iğne atar..benim kabul ettiğim en kötü senaryo..onu takip ederim..sizin dediğiniz gibi temettü teamülü ve karşılığıda var..kağıdın adı var..
    düşüş başladı..156 yı geçti,154 den çıkarım...140-141 de %80 ni toplarım..düşüş devam ediyor,137 den de düştü.en son malı da 132-133 den alırım...
    dibi ve tepe yi yalnız acemiler bulur...acemiler arar..
    156 dan satıp 90 lardan almak yok..
    bu sorunuz vesilesi ile teknik den istifade şeklimi de açıklamış olayım..sonra çok yanlış anlaşılıyoruz...

8. Bismillah

Tatilin ilk günü ilk parti alımlarımı yapmaya başladım.Tüpraşın dönüşüm/değişim planları ,favök ve karlılığında yaşayacağı büyük ve kalıcı sıçrama ile bambaşka bir şirket haline gelecek olması ve tabi edeceği muazzam karların dağıtılabilir kısmının %80 ini temettü olarak dağıtacak olması aşırı cezbedici.Hedef Allah ömür verirse 2030 sonrası.Sabır göbek adımız,irade ile yılmadan 2030 sonrası tüpraşı biriktirme devrinin kendi adıma startını vermekten mutluluk duyuyor ford forumundan dudu ve gürsel abilere selam ediyorum.Haydi bismillah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

Sayfa 26/96 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •