Sayfa 26/27 İlkİlk ... 1624252627 SonSon
Arama sonucu : 214 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1. Burada market ve normal fırınlarda 200 gram sofra ekmeği 13tl, belediye satiş bufesinde 200gram sofra ekmeği 9tlydi en son gordugumde...

2. Resmen d.şak geçiyorlar, 1 kuruşu 5 kuruşu bırakın 10 kuruşu görmeyeli/kullanmayalı yıllar oldu, 1 lirayı dahi nadiren kullanıyordum küçük ekmek 15 lira oldu, artık ona da gerek kalmadı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Güncel hela fiyatlarını bilmiyorum ama, ekmek 1 liraydı 45 gayme olduğunu biliyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,283
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Resmen d.şak geçiyorlar, 1 kuruşu 5 kuruşu bırakın 10 kuruşu görmeyeli/kullanmayalı yıllar oldu, 1 lirayı dahi nadiren kullanıyordum küçük ekmek 15 lira oldu ona da gerek kalmadı.
    Adamlar maşak geçmiye gelmiş...bide bugün 81 ilde gazze yürüyüşü varmış,organize eden iktidar,içlerinde bakıyorum efe üfe gelmeyen insanlar,demekki paraylan tutulmuş kitle,masrafını bize kitle,hala zat yahudi madalyasını geri vermedi,bu eylemlerin hiç ciddi yanı yok,diğer bedevi ülkelerinden neden hiç tepki yok...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,283
    Devamlı gazze eylemi için gemiler var,işler tersine döndüğü zaman acaba buda mavi marmaray gibi zat banamı sordunuz oraya giderken dermi ???

6. Altın ons 3.946,58 usd.

https://www.bloomberg.com/quote/XAU:CUR

Serdarböktem i vurmuşlar bi ntv de gördüm haberini başka yerde yok. Mhp den ses çıkacak mı bakalım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

650 Gr. ekmek Tavşanlıda 35 gaymeydi, 45 gayme olmuş % 28 zam yapmışlar, bir ülkede ekmeğe dahi tek kalemde bu kadar zam yapılıyorsa, nahhh... iner tek haneye enflasyon...
    Kütahyanın ekşi mayalı ekmeğinin üstüne ekmek tanımam
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 26/27 İlkİlk ... 1624252627 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •