Sayfa 26/95 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon
Arama sonucu : 753 madde; 201 - 208 arası.

Konu: (kod rakamlar)==>izmir'in dağlarında çiçekler açar..

, YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİRRRR.

2. kapanış<ortalama<89.290...denklemi gerçekleşmediği sürece...YÖN YUKARI...

3. Hesabınız yanlış, daha doğrusu eksik. Bugünkü 379.5 doları 15 yıl önceki 119.5 dolarla karşılaştıramazsınız, 15 yıllık ABD enflasyonunu da hesaba katmanız gerekir, yani 119.5 doların bugünkü değeri nedir ya da 379.5 doların 15 yıl önceki karşılığı neydi gibi. Sonuç değişmeyecektir asgari ücretin arttığı doğru ama bu rakamların gösterdiği kadar dramatik değil artış.

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Net Asgari Ücret'in dolar bazlı değişimini hesap etmek için :

Yıllara göre asgari ücret....

Mesela AKP'nin işbaşına geldiği 2002 yılında net asgari ücret 226 TL imiş, dolar ise yılı 1.89'la kapamış...Hesabı yapalım o zaman: 226/1.89=119,5 dolar alınabiliyormuş net asgari ücretle...Koyduk kenara...

Bu yıl (2017 ilk 6 ayı) ise net asgari ücret 1.404 TL, dolar ise 3.70...Hesaplayalım hemen: 1.404/3.70=379,5 dolar alınabiliyor...

Bilgi olsun diye yazdıydım...Öyle para kalmadı, karnımız doymuyor bilmem ne fakirlik edebiyatı yapmaynan olmaz bu işler, veri koyacaksın böyle...Burası edebiyat forumu değil sayı forumu...Bunu da AKP yandaşlığı olsun diye de yazmadım ha söyleyim...1 tek oyum yoktur onlara Allah şahit...

* Selam baba...Kod rakam iyi iş çıkardı geçenkinde...Tebrik ederim...Bir önceki YÖN YUKARI mesajını bulamadım ama en az 8-9 bin puan civarında olmalı yanlış hatırlamıyorsam...Valla süpersin her zamanki gibi...

5.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    * Selam baba...Kod rakam iyi iş çıkardı geçenkinde...Tebrik ederim...Bir önceki YÖN YUKARI mesajını bulamadım ama en az 8-9 bin puan civarında olmalı yanlış hatırlamıyorsam...Valla süpersin her zamanki gibi...
    iki rakam arasındaki farkı siz bile hesaplayabilirsiniz...

diye yazacaktım ama vazgeçtim...

en iyisi ben hesaplayayım...

88.690-76.570=12.120 puan...
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...1451#post61451

Çok özür diliyorum baba yaw...Burada yazmışsın halbuki, şimdi fark ettim...Tekrar tebrik ediyorum...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

6.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...1451#post61451

..Burada yazmışsın halbuki, şimdi fark ettim......
    takma kafana ihtiyar.. şimdi aşağı yönde ne balık yakalayacağız onun hesabına bakalım...

7. kod rakamlar SAT verdikten sonra gelen yukarı hareket BOĞA TUZAĞI olabilir...

4 saatlik grafikler..

kapanış<ortalama<89.330...denklemi gerçekleşmediği sürece ..YÖN YUKARIaklar...

eğer boğa tuzağı ise; aşağı yönlü harekette nasıl olsa kod rakam sınırlarından geçmek zorunda kalacaklar...biz de böylece karşı hamle olarak KOD RAKAM tuzağı kurmuş oluyoruz..

eğer değilse; sorun yok..normal bir yukarı hareket seyri izliyor olacağız...

iki önemli konu var...

1-Almanya ile yaşanan büyük krizi pek hayra alamet değil...

2-

YOL HARİTASI

Direnç 3... 90.700

Direnç 2... 90.300

Direnç 1... 90.000

Pivot Noktaları................. 89.700

Destek 1... 89.400

Destek 2....89.100

Destek 3... 88.800

şimdiden yazayım dedim..hafta sonunda vakit olmayabilir..çünkü önemli bir haftaya gireceğiz...

8.  Alıntı Originally Posted by STAH Yazıyı Oku
    kod rakamlar SAT verdikten sonra gelen yukarı hareket BOĞA TUZAĞI olabilir...

şimdiden yazayım dedim..hafta sonunda vakit olmayabilir..çünkü önemli bir haftaya gireceğiz...
    Geçen hafta; CDS, kur, faiz, enflasyon kısacası ne varsa arttı...KOD rakamın SAT vermesi dahil, temel makro rakamların kötü gidişat sergilediği bir haftada, uzun vadeli kanalın üst kısmını kırdı endeks...Ki, bu kanal 2013'den bu yana olmadık gelişmelere bile direnç göstermişti...Sistem tekrar YÖN YUKARI derse, ciddi bir ralli başlamış demektir kanaatimce...YÖN AŞAĞI sinyallerinde bazı ufak tefek sapmaları var sistemin ama YÖN YUKARI deyip kaybettirdiği hiç olmamış...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Sayfa 26/95 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •