Sayfa 260/404 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Bugün en çok para girişi olan ilk 5 hisse sırasıyla ;

Garan
    Sasa
    kchol
    asels
    Enkai
    Verdiğiniz emek ve harcadığınız zaman için teşekkürler sayın Aytunç Bey .Yazılarınızı dikkatle takip ediyorum.
    Tahtaya para girişi ve çıkışı denizdeki dalgaların kumsalla kavuşması gibi gelmişdir hep.Ben kumsaldaki kaya olduğum sürece hiç sorun değil.Bir gün para girişi olur bir gün para çıkışı olur..Günler günleri yıllar yılları kovalar geçer zaman..Mutlak olan bir şey var yalnız Koç holding 2000 yılında nerede ise usd bazında hala orda!! Bir garip yalan dünya.Gel de grafiğe bak görde ister inan ister inanma !

yanlış mıyım yoksa matriksdeki grafikler mi yanlış anlamadım bende ?

y.t.d.

2. Dolar bazında hissede yükseliş yok, neredeyse borsadaki bütün hisselerde aynı diyebiliriz. Ufak ufak kazanıyor gibi görünsekte, döviz bazında ve enflasyon karşısında reel olarak zarardayız maalesef
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

3. Tahta yapıcı, koç holding hissesine yakışmayan hareketler yaptırıyor.
    Tamam alttan hisse toplama derdindeler, bu net anlaşılıyor
    ama endeks + iken hissenin eksilerde gezinmesi itibar kaybından başka bir şey değil.

Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Dolar bazında hissede yükseliş yok, neredeyse borsadaki bütün hisselerde aynı diyebiliriz. Ufak ufak kazanıyor gibi görünsekte, döviz bazında ve enflasyon karşısında reel olarak zarardayız maalesef
    Birde dolarda durmadan basılan enflasyonu olan bir selüloz + mürekkep ....
    not:cevap için teşekkürler Aytunç bey.

y.t.d

5. Mal toplamak için hiç aceleleri yok, kademe kademe aşağı çekip alttan topluyorlar.
    Acelesi olmayanın hedefi de büyük olur derler

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Verdiğiniz emek ve harcadığınız zaman için teşekkürler sayın Aytunç Bey .Yazılarınızı dikkatle takip ediyorum.
    Tahtaya para girişi ve çıkışı denizdeki dalgaların kumsalla kavuşması gibi gelmişdir hep.Ben kumsaldaki kaya olduğum sürece hiç sorun değil.Bir gün para girişi olur bir gün para çıkışı olur..Günler günleri yıllar yılları kovalar geçer zaman..Mutlak olan bir şey var yalnız Koç holding 2000 yılında nerede ise usd bazında hala orda!! Bir garip yalan dünya.Gel de grafiğe bak görde ister inan ister inanma !

yanlış mıyım yoksa matriksdeki grafikler mi yanlış anlamadım bende ?

y.t.d.
    Ben teşekkür ederim, ben de sizin yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum.
    Hisse geçen sene haziran aylarında 18 liralar civarındaymış.
    Dolar ve enflasyondaki artış dikkate alındığında çok büyük yol katetmemiş.
    Bu sene hissenin kendisini güncellemesi gerektiğini düşünüyorum.
    O nedenle 2 nci çeyrek bilançodan sonra hızlı bir tırmanış görmemiz olasılık dahilinde.

zamanlama konusunda idiialı değilim.sizin gibi üstadların yorumlarıyla yol bulmaya çalışırım.
    Ama sabırlı olmaya gayret ediyorum.Sabırlı olmak derken....Türkiyedeki ilk 500 sanayi şirketine bakıp koc holdingin 4 hissesini görünce.... olmayanların sadece bir tanesinin bile piyasa değerimizi geçtiğini görünce ...sabır bonusu gibi oluyor beklerim gerekirse bir ömür boyu beklerim .

sabır sabır sabır.

y.t.d. bilmiyorum sadece sesli düşünüyorum. yatırım uzmanı filan değilim

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Türkiyedeki ilk 500 sanayi şirketine bakıp koc holdingin 4 hissesini görünce.... olmayanların sadece bir tanesinin bile piyasa değerimizi geçtiğini görünce ...sabır bonusu gibi oluyor beklerim gerekirse bir ömür boyu beklerim .
    Saniyorum ortaklarimizin cogunlugu ömür boyu bekliyor.

Beklentim, sirketin nakit kar payini artirmasi.

Tek lot satmam.

Sayfa 260/404 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •