Adam yönetim kurulu üyesi yada yönetici tam bilmiyorum. 10 milyon parasına dolar almamis coin almamış bankaya yatirmamis. Hisseye guvenmis.icerde biri bunu yapıyorsa bende diğer bilgilerle üstüste koyup ölçtüm bictim. Sonunda kendi adima portföyümun yüzde 20 sini logoladim. Herkesde kendi hesabini yapsin. Bana bakmasin
Buralarda olursa geri alimlar devam eder. Yil sonuna dogru ayni fiyatlarda olurmuyuz ki ? ( yani bolunmus haliyle soruyorum)
Birde hindistandan iyi haberler gelirmiki?
Bir sene beklicem kendi adima cephaneyi buna gore ayarladim beklentim en az bu fiyatlarSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltme yemediği seans yok,sinir bozucu bir tahta hareketlerini izlememeye çalışıyorum ama kısa vadeli gir çık yapılacak durumda değil, bu kadar haber düştü iki adım zor gidiyor, bedelsiz+ iyi bilanço+ iştirak bedelsizi, daha ne gelecek de gideceksin 10 sene sonraya yatırım yapan firmalar uçtu gitti almaya doyamıyorlar
Hissenin kanı bozuk.. şeref yoksunluğu formasyonu mevcut
Ardyz ve logo ya aynı anda satış veren ata yatırım,sistemsel bir hata olmuş olabilir mantıklı görünmüyor,devre sonrasi fırsat da verebilir garip bir seans oluyor
Yer İmleri