Endeksle yukselirken hiç alakası yoktur,amaaa düşerken çok güzel düşer en önde amk
Endeksle yukselirken hiç alakası yoktur,amaaa düşerken çok güzel düşer en önde amk
Tühhhhh Allah belanızı versin,bu kadar adilik olmaz be
endeks artık düşmez haftalık 103 üzeri kapanışa gidiyor, sıkıntı yok. 103 üstü güzel olur. o da 2 üstü olur, herkes alırmı satarmı bilemem. beklenen yere gelecektir.
ytd. değildir.
Bugün 1.61 ve üstü kapatsa bari şükür edeceğiz 1.61 altı tehlikeli bana göre....saçma sapan hareketler bunlar mondi bu herşey normaldir....
Asla ytd.....!!!
ekonomi sitelerine bile yazıyorum.mondiye geçmeden önce heryıl temettü veren şirketti .mondiden sonra 13 yıl zırnık yok diye...lütfen bilgi verin aydınlatın diye rica ediyorum.çünkü bu bir hastalık .borsaya bulaşırsa kimse diğer kağıtları almaz.bist 30 dışına çıkmaz..gerçekten böyle şirketlerin bist e de çok zararı oluyor....y.t.d.
Bence patronun şeyinde bile değıl şirketin borsadaki fiatı.Çünkü o tombul parmak düğmeye bastımı istediği fiata 15 günde getirir.Tabi o parmağı bizlere atmazsa.
önce 2.70 den neden getirdi buraya mal çıkmak için mi, hayır. Çünkü satan kendisi amacı mal çıkmak değil, mal çıkmak isteyen yukarıda tutar malını çıkar. füze gibi getirmek sadece tuzak. burdan alan kendisi mal çıkmak gibi niyeti yok, sadece ucuz almak için buraya getirdi, onun umurunda değil 1-2-3 olmuş her kademeden alır. çünkü 1 dolardan almış adam bu fiyattan satıyormu sizce. bence yine hayır. almaya devam ediyor. çıkarmak istese 1-2-3 kimsede mal bırakmaz bununda farkında.
ben o kadar aptal olduklarını sanmıyorum bunların. bunlar alıcı hemde her kademeden alıyorlar, almaya da devam edeceklerdir.
yada bunlara galip gibi bir spek lazım. metroyu sessizce 70 krş. tan 2 tl. yaptı. ileride 4-5 çakacak. hazırlık yapıyor.
Bunlar istese galibin yaptığını yapamaz mı , tabiki yapar. bekleyelim bakalım. kim galip. dövüşsünler-dursunlar. Şarkısı var. VITTIR-VIZIK ADAMLAR, DİNLEYİN.
ytd. değildir.
Yer İmleri