Sayfa 260/672 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
    Olumlu gorusler bıraz artmaya gorsun hemen ters haraketle hısseyı asagıya cekmeye calısıyorlar.Bizler gunluk yatirimci degiliz. Bu sebepten cokta onemli degil.Nisan, Mayis a kadar beklemek lazim.Y.T.D
    Son düzenleme : OZDEMIR1; 09-01-2018 saat: 11:57.

2. Salacağa benziyor.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Aşağıdaki teblig bu yıl uygulanacak .bu kapsamda sirket bir yıl icinde yapilan kiralamalari vs toplu olarak bu hafta kapta duyurmak zorunda.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    .
    Alıcı tarafı yabancı takasa çalışıyor, satıcılar emekli fonu.. Spek emekli fonundan alıp yabancı takasında malı depoluyor. Emekli fonları soyuluyor, senelerdir bu iş yapılıyor. Takip yok, ahlak yok, sorumluluk yok.

6.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Alıcı tarafı yabancı takasa çalışıyor, satıcılar emekli fonu.. Spek emekli fonundan alıp yabancı takasında malı depoluyor. Emekli fonları soyuluyor, senelerdir bu iş yapılıyor. Takip yok, ahlak yok, sorumluluk yok.

nasıl gider bu kağıt şu sıralar? Sanki dayanımı arttı gibi

7.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    nasıl gider bu kağıt şu sıralar? Sanki dayanımı arttı gibi
    Bugün borsa kötü olabilir, temkinli olmak lazım, alttan alım fırsatı verebilir, umut ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Bugün borsa kötü olabilir, temkinli olmak lazım, alttan alım fırsatı verebilir, umut ediyorum.
    doğru. gidişatta öyle bir sinyal ben de alıyorum. Düzeltmeler sürecek gibi. Artı yönde endeks çok abartmıştı.

Sayfa 260/672 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •