(''net dağıtılabilir dönem kârı''nın en az %10'unun pay sahiplerine nakden dağıtılması hedeflenir. )
(''net dağıtılabilir dönem kârı''nın en az %10'unun pay sahiplerine nakden dağıtılması hedeflenir. )
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Tabii, hiç de dağıtmayabilir ayrıca. Ama "en az" diye belirlenen oranın genelde yönlendirici oran olduğunu ve şirket yönetimine bir esneklik getirdiğini bilmekte fayda var. En az ifadesi bir anlamda yatırımcılara minimumdaki taahhüdü gibi. Politika sonuçta.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Çok değil yaklaşık 1 yıl önce yatırım 10 ilaç 5 tl civarı idi. Kısacası oram 1 e 2 idi .Bugün 1 e 7.65 parite var. Öyleki bugün yatırım tavan ve 5 tl lik bir fiyat artışı var. İlaç 7.2 tl yi anca zorluyor. Bu durum bir tek beni mi ürkütüyor.
Beni ürkütmüyor. Filler tepişirken çimenler ezilir. Holding bu fiyatlardan tek lot Yatırım Holding almaz.
İlac tarafındaki alımlar 'toz kaldırmadan' devam eder görüşündeyim. Bazı günleri pas geçebilir. Bugün bir mesaj verildiği konusunda ısrarcıyım. Büyük olasılıkla mektubun alıcısı Yatırım Holding'teki spekülatördür.
Son düzenleme : noreply; 27-12-2021 saat: 17:43.
Koç Hol , kar dağıtım politikası : yok
Alarko Hol ,kar dağıtım politikası: min. %5
Sahol , kar dağıtım politikası: min%5- max %20
Ereğli , kar dağıtım politikası: müsaitsek veririz
Ccola , kar dağıtım politikası: max %50
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Gizemli bir gün oldu. Olumsuz sayılabilecek bir kar payı politikası açıklamasının üstüne Yatırım Holding'te tavan geldi.
İlaç tarafındaki alımlar ise biraz kısa kalmış. Her gün endekse paralel seviyelerde alım yapmaya alışmışlardı.
Yatırım Holding'teki her kimse yıl sonuna doğru veya hemen yılın hemen başındaki durumları seviyor. Belki tesadüftür.
çok fazla hacim ve çok net bir boğa barı var. kesin olarak bunu söyleyebilirim.
ama bu iş daha çook uzar. hemen kısa vadede kazanmak isteyen uzak dursun. çok uzun aylar boyunca testere de yapabilir. bıktırabilir.
mesela yarın %2 eksi sürpriz olmaz.
işin sonunda kağıdı çok farklı yerlerde görebiliriz.
her ihtimale karşı çok büyük bir portföy değil ama 1/2 oranında eczyt-ecilc pair spotu aldım. bildiğim şirketler değil. izlemeye değer.
iyi akşamlar.
audentes Fortuna iuvat
Yıl sonu bilançosunu görmeye değer şirketlerden birisidir. Özsermaye artışının ne tutarda geleceğini merak ediyorum.
Sürpriz olursa iyi anlamda olur. Vitra'nın 15 fabrikasından 9'u yurtdışındadır. Yurtdışı varlıkları ve faaliyetleri ağırlıkta olan bir grup.
Esan şirketi hakkında bildiklerimizden daha fazlasını bilebiliyor olsaydık topluluğun "gerçek değeri" hakkında daha isabetli
tahminler yapabilirdik.
Yer İmleri