Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Avcılar'da yakalanan 18 kaçak göçmeni İstanbul'a getiren şüpheliler tutuklandı
    Avcılar da cipten indikten sonra ara sokaklara giren 18 kaçak göçmen polisin çalışmasıyla yakalanmıştı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüleri inceleyen ekipler, para karşılığında şüphelileri sınır illerinden İstanbul'a getirip, buradan Edirne Lalapaşa'ya götüreceğini belirlediği 2 şüpheliyi de yakaladı. Şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

https://www.dha.com.tr/gundem/avcila...klandi-2310541

2. Edirne de yasadışı yollardan geçtikleri Yunanistan'da sınır güçleri tarafından darbedildikleri iddia edilen 8 kaçak göçmen, Meriç Nehri üzerinden Türkiye tarafına geri itildi.

https://www.milligazete.com.tr/haber...kiyeye-sigindi

3. Ayvacik ta Iki Minibüs Içinde 40 Kaçak Göçmen Ile 2 Organizatör Yakalandi.
    Çanakkale Il Jandarma Komutanligi ekiplerince, Ayvacik ilçesinde düzenlenen 2 ayri kaçak göçmen operasyonunda Afganistan uyruklu 40 kaçak göçmen ile 2 organizatör yakalandi.

https://mobile.beyazgazete.com/haber...i-6882701.html

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Vergi borcu olanların banka ev arabalarına haciz koyuyorlarmiş. Maliye arıyormuş
    Bu gayet doğal birşey, gelir vergisi, sigorta borcu vs olanlar özellikle işçi prim borcu olanlara haciz gelir ama Mtv ödemedi diye kimseye haciz gelceğini sanmam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Vaktiyle....yargılanıyorum, sokuverecekler, pamuk ipliğiylen tutunuyoruz;

Hakime Hanım dedi ki, ya bu kadar şeyi size niye yaptılar, bunlar dedi çok üstünüze gelmişler.

Dedim ki Atatürkçü olduğumuzdan, benim hiç kimseyle bağım yok, ocu bucu şucu olamadım, okullarda bize ne öğretildiyse ben onu bilir savunurum, sırf Atatürkçü olduğum için bu bana yapılanlar.

Hakime Hanım tak durdurdu aleti, alet otomatik sesi yazıya çeviriyor, sildi son dediklerimi dedi ki;

İsterseniz bu son dediklerinizi değiştirebilirsiniz, sonra bunlar ileride size sıkıntı çıkarmasın. Yani insan evladıymış gıyaben bana arka çıkmaya çalışıyor.

Ulan ben de bi an abandone oldum, öyle kaldım, kafamda geçiriyorum, Atatürkçü olduğum için demek ileride bana sıkıntı çıkarırsa acaba ifademi değiştirsem mi...

Sonra silkindim, kendime geldim, dedim ki, ne gelecekse başımıza bu yüzden gelsin, aynen öyle geçsin efendim.

13-15 sene oldu, alayıyla mahkemeliğim, 8-10 dava var, habire gidip gidip geliyorum, savcı çarşaf çarşaf itiraflar gönderiyor taslaklardan, rezillik diz boyu, koca koca adamlar hafta sonu toplantı yapıp bana nasıl kumpas kurduklarını anlatmış, ulan ben kimim ki, zurnanın son deliği, bu çaba niye....Neyse her defasında da niyeyse soruyorlar; 'Hala şikayetçi misin'...'Hala şikayetçiyim amk sonuna kadar hem de' diyorum ben de...

Geçenlerde anlı şanlılarından biri, üşenmemiş isim zikrederek bana sektirmiş, hesaplaşacağız demiş...Ulan şu an benim hesap zamanım, etkiye tepki....hesabın hesabı mı olur...döt lalesi..

Masalları dinlediniz...şimdi hava durumu

6. Ben bu yeşil soğan ve kardeşlerine beş yıllık plan dahilinde bakıyorum. Ülke olarak cari açık sorununu çözemezsek ki bu şekilde zerre faydası yok 3 haneli rakamın en büyüğünü görürüz. Kabaca 100 milyar dolar cari açık bunu borçla çevirsen 110 milyar dolar. Geçmişteki borçlar ve faizi var daha. Bu kadar sıcak para girmez. Beş sene akp var rte hukuksal reformları yapsa uygulama değişmez. Çünkü 20 yıllık kadrolaşan eş dost akraba ile ülkeyi yöneten bir anlayış var. Beş kişi değişti diye yatırımlar gelmez. İşin daha kötüsü yukarıda saydığım kadro özellikleri ile bu mümkün değil. Tencere kaynıyor patlamasın diye üstüne bastırıp duruyor bu tencere iyice kaynağında elinle tutamaz hale geleceksin ve patlayacak. Fiziki candır.

7. 2018 yılından bu yana fiziki candır diye diye paranızın yarısını kaybettiniz.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    ...Ülke olarak cari açık sorununu çözemezsek ki bu şekilde zerre faydası yok 3 haneli rakamın en büyüğünü görürüz.
    Sen gercekten bunlarin birseyleri degistirecegine mi inandin.

Cari acik sorununu cozemez, enflasyonu indiremez.

Seneye enflasyon da %600 olur.

Yok artik..! diyenler.

Iki sene onceki TL. degeri ile bugun ku degeri bir karsilastirin.

Cari acigin en ufak duzeltilme sansi olsa, meydanlara davul zurna ile iner ortaligi kaldirir , yuzyilin hirsizi.

Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •