Sayfa 260/614 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    iyi sende o kalmış bari,burayı kumarhane zihniyetinde görenlerin bacağında ki donda kalmayabilir...
    Dediğim gibi ben sabırlıyımdır, alınca beklerim, kumara tevbe ettim.. Donumuz kaldı onuda alırlarsa alsınlar, kendileri bilir...

2. Çimentaş veya Çimbetonun yatırımcı ilişkilerini arayınız oldu mu?

Ararsanız eğer, sizi yatırımcı ilişkileri sorumlusu yerine şirketin Avukatı karşılıyor..O muhatap oluyor...

Bir ciddiyet sormayın gitsin,

Mahkemeye çok adam sevk ettik.Mahkeme görmemiş adam da değiliz...

Kendileri bilir..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

3. Bu ülke de bunlar suç olurken,göz göre göre,göstere göstere yapılanların hesabı sorulmalı...

Haval*****na gitmek isteyen turistin, yolları bilmemesinden faydalanarak farklı güzergahlar kullanıp yolu uzatan bir taksicinin "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 10 yıla kadar hapsi istendi...

4. 16.1.2018..KAP)

Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Walter Montevecchi kişisel sebeplerle görevinden ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmış olup, Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 437 sayılı kararı ile; boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca ilk Genel Kurul toplantısında onaylanmak üzere Sayın Paolo Luca Bossi seçilmiştir. Mütabiken Yönetim Kurulu'nun 16.01.2018 tarihli 438 sayılı kararı ile; boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Marco Maria Bianconi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekillliği görevine Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Stefano Pantaleo seçilmişlerdir. (KAP)

Bu eski ve yönetime 2010 dan süre gelen 2014 de SPK ile mahkemelik olduğu hususlar da unutulmadı...

Finansal rapor yayınlasın bakalım SMMM görüş olarak ne tespit etmiş...

Daha da önemlisi yönetim kurulu ne yönde karar almış...
    Son düzenleme : 6 His; 21-02-2018 saat: 16:10.

5. İtalyanlardan ayrı yönetimde bulunan bağımsız üye 2007 İzmir Milletvekili,

Taha Aksoy (1947), hali hazırda AKP parti üyeliği hala devam etmekte midir.

6. 1960 sonrası yoğun olarak 1980 ihtilal sonrası emekli generaller şirketlerin yönetim kurulunda yer alırlardı,

Bürokrasinin daha iyi işlemesi , kendilerine dokunulmaması için şimdi iktidar siyasetçileri şirketlerin bünyesine girmeye başlamış..

iki dönem İzmir AKP izmir BB adayı Taha AKSOY da böyle birisi galiba,siyasi beklentisi bitmiş..

Her şey bir yere kadar..Cumhurbaşkanı ve Başbakanın bunlardan haberi nereden olsun..

Devlet yönetiminin işi başından aşkın..

Bir yanda Zeytin dalı harekatı diğer yandan 2019 seçim için ittifak kanun hazırlıkları..
    Son düzenleme : 6 His; 21-02-2018 saat: 16:22.

7. 41 den biraz daha sepete ekledik

Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    1960 sonrası yoğun olarak 1980 ihtilal sonrası emekli generaller şirketlerin yönetim kurulunda yer alırlardı,

Bürokrasinin daha iyi işlemesi , kendilerine dokunulmaması için şimdi iktidar siyasetçileri şirketlerin bünyesine girmeye başlamış..

iki dönem İzmir AKP izmir BB adayı Taha AKSOY da böyle birisi galiba,siyasi beklentisi bitmiş..

Her şey bir yere kadar..Cumhurbaşkanı ve Başbakanın bunlardan haberi nereden olsun..

Devlet yönetiminin işi başından aşkın..

Bir yanda Zeytin dalı harekatı diğer yandan 2019 seçim için ittifak kanun hazırlıkları..
    İş adamları da siyasi partilere üye olabilirler bunun için hiçbir yasal engel bulunmamaktadır... Bu iddianızı ispatlamak isterseniz bahse konu şahsın sirket üyelik tarihi ile siyasi parti üyelik tarihini karşılaştırın... Eğer siyasi parti üyeliği daha erken bir tarihte ise sizin iddianızın doğru olma ihtimali var

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Sayfa 260/614 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •