Sayfa 261/946 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7562 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Bu kış çok soğuk mu geçecek göreceğiz. Allah sanayicilere yardım etsin. Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Lütfen sus... Çocuksu yorum yapıyorsun.
    Benim sözüm değil ki, son başbakanın sözü, yazdıklarına dikkat et

3.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Benim sözüm değil ki, son başbakanın sözü, yazdıklarına dikkat et
    Atayburak, burada bildiklermizi paylaşma yolunda vakit harcıyoruz. Senin cümleler genellikle alay etme ve dalga geçme üzerine. Bir de tehdit ekledin! Tehditten hiç hoşlanmam! Bilgisayar ekranından lazer ışınıyla vb. vurma yetisi gibi hayallerinde var demek ki. Forumun bu tür yazılar için kısımları da var oraları kullanabilirsin. Uzamasın!!!
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Tüm SORUN dolardaki arz talep meselesi.Düşüncelerinize aynen katılıyorum.Aslında son cümleniz her şeyi özetliyor.Zamana bırakacağız artık ve göreceğiz.

5. Karakter yoksunu patron ve adamları bugün ne güzellik yapacaksınız bakalım.Kafalarında binbir ********lik senaryoları vardır elbet.Hisseye güven kalmadı.Bu dolar seni de vuracak hisse fiyatı olarak.Teknik yorumlayanlar da görüyor ki hissenin içine ettiler.Bakalım akşama hangi keyif halinde olacak patron efendi.Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    ben hayatımda doların bu kadar yukseldiğini hiç görmedim savaş yok bir şey yok 15 temmuz oldu darbe oldu yok mısır yok ırak falan filan gezi olayları bu kadar yükselmedi nedir bu arkadaş ülke mi battı dolar hisse senedi gibi %10 nasıl yapabilir anlamış değilim tamamen hayal ürünü yapay bir artış 3,20 ye düşerse de hiç şaşırmam
    cevap ülke battı, ticaret durdu, borçlar ortada kaldı.

ve ortada durumu yönetmesi gereken kişiler onların doları varsa bizim halkımız Allah'ımız var diyorlar. Kriz olduğu bile kabul edilmiyor...

3 tlden beri aslında güçlüyüz geçici denip duruyor

Sayfa 261/946 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •