Sayfa 261/324 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: MTRYO METRO Yat. Ort.

1. Kaçırdık galibi kağıtları arasında en toplusu.Elinde mal toplu olduğu için tavanı bu yaptı. Yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kelaynak Yazıyı Oku
    Kaçırdık galibi kağıtları arasında en toplusu.Elinde mal toplu olduğu için tavanı bu yaptı. Yatırım tavsiyesi değildir
    Kaçırmadık cesaret kalmamış 18-19-20 lerde çok takıldı elim gitti geldi döner dedim dönmedi zaten alsak tavanda satardık o ayrı
    Yarın millet akın edecek adamlar topladıklarını boşaltacak büyükler için %20 süper para yinede geri vites yaparsa bir macera yaparız bellide olmaz
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Kaçırmadık cesaret kalmamış 18-19-20 lerde çok takıldı elim gitti geldi döner dedim dönmedi zaten alsak tavanda satardık o ayrı
    Yarın millet akın edecek adamlar topladıklarını boşaltacak büyükler için %20 süper para yinede geri vites yaparsa bir macera yaparız bellide olmaz
    Benimde elim 1.21 den 1.17 ye düşünce gitti. Hacim düşük ve mal elinde toplu olunca çok gelgit yaptım alayım diye ama Almak nasip olmadı.

4. Vay yavrum vay 1,25 ide verdi
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5. Pasta varmı arkadaslar

6.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Vay yavrum vay 1,25 ide verdi
    Dün 1,17 den alabilseydim 1.35 ten satacaktım.Grafikte apaçık belliydi döneceği rakam bile.yüzde 20 sağlam kazançtı deli oldum.Artık başka hisselere inşallah.Giderse yolu açık olsun ,düşerse ilerde yakalarız inşallah.ytd

7. Dün birazcık kıpırdar diye 1.20 den girdik nasıl olsa 25 görür dedik ama ters köşe olduk

8. Kac hafta 1.02 1.07 takildi almadin gittin 1.20den aldin kusur bakma galibin kagidindasin

Sayfa 261/324 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •