Sayfa 261/884 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Bilanço okuyan bir arkadaş, 6 aylık bilanço üzerinden olası bir hesaplama yapabilirmi güncel kur karın pozitif ve negatif etkisiyle

2. Kabus gibi

3. Emeki fon aldıkça kağıdı düşürüyorlar, fazla mal satmadan, klasik oyunlar, borsada işlem yapmak delilik, bu faiz ortamında.

4. hisse de tepki adına TIK yok..
    olumlu durumların yanında bilmediğimiz bir sıkıntı mı var acaba.

5.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    hisse de tepki adına TIK yok..
    olumlu durumların yanında bilmediğimiz bir sıkıntı mı var acaba.
    Bugün vesbe de çalışan bir mühendisle tanıştım , işler çok çok iyiymis

6. Bugün 3000 lotunu daha alıverdim kerizlerin. Bir zahmet endeks çıkarken çıkaracaksınız. Endeks %2-3 yapmışken hisseyi 10 tlnin aşağısına çekmeye çalışacaksan biraz daha fazla mal vererek yapacaksınız kardeşim.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Bilanço okuyan bir arkadaş, 6 aylık bilanço üzerinden olası bir hesaplama yapabilirmi güncel kur karın pozitif ve negatif etkisiyle
    Sn alanzo Yapmasına yaparız da bambaşka rakamlar çıkabilir insanları yanıltabilir iz, kur sebebiyle üçüncü çeyrek zarar bile açıklanabilir ancak bu tek seferlik bir durum dördüncü çeyrek ve 2019 da çok güzel şeyler olabilir.

8. yoruma katılmıyorum.kur nedeniyle tam tersi kar artış sağlayabilir.

Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Sn alanzo Yapmasına yaparız da bambaşka rakamlar çıkabilir insanları yanıltabilir iz, kur sebebiyle üçüncü çeyrek zarar bile açıklanabilir ancak bu tek seferlik bir durum dördüncü çeyrek ve 2019 da çok güzel şeyler olabilir.

Sayfa 261/884 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •