Sayfa 261/408 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 3258 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Vakt-i zamanında ne kadar çok çalışma yaptım. Hep araştırma içerisinde oldum...

Yapmak istediğim hemen her şeyi çok şükür yapabildim. Sonunda anladım ki:

- Bu işler için bilmek yetmiyormuş...!!!

- Adilik, şerrefizlik, adam kandırmaca/satma olmadan başarı olmuyormuş...!!!

Bunları yapamayacağıma göre;

- Ben de artık köşeme çekilip izliyorum. Yükseleni satıp, düşeni alıyorum...

Denk gelirse ekmek parası çıkıyor. Allah bereket versin. Yoksa hasta olacağım...

Maalesef para işleri pis işler, her yerde her mecrada benzer dümenler, biz borsada olduğumuz için o kısmı dikkatimizi çekiyor ama en küçük ticaret olan pazar yerinde başlıyor dümen en büyük sektör olan finansa kadar gidiyor, artık arkamızı kollamaya çalışmaktan önümüzü göremez olduk
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Üstad o saydığın sıfatlar bize yakışmaz bizleri bozar karakterimiz gereği zaten yapamayız o işleri.
    Benim balıkçıdan balık alıyorum, yarım kilo isteyemiyorum 1 kg alıyorum temizleyip kızartıyorum bize fazla geliyor.
    komşulara telefon ediyorum balık kızarttım getireyim diye bi afra tafra yok çocuklar yemezmiş, yok yemek varmış.
    Lan dedim sizle mi uğraşacağım bir kaba koyup kedilere veriyorum artık.
    Lütfü hocam anlamıştır onun bir sözü vardı.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Üstad o saydığın sıfatlar bize yakışmaz bizleri bozar karakterimiz gereği zaten yapamayız o işleri.
    Benim balıkçıdan balık alıyorum, yarım kilo isteyemiyorum 1 kg alıyorum temizleyip kızartıyorum bize fazla geliyor.
    komşulara telefon ediyorum balık kızarttım getireyim diye bi afra tafra yok çocuklar yemezmiş, yok yemek varmış.
    Lan dedim sizle mi uğraşacağım bir kaba koyup kedilere veriyorum artık.
    Lütfü hocam anlamıştır onun bir sözü vardı.

Allah kabul etsin hocam, zaten hayvanlar daha muhtaçlar, insanlar konusuna girmesek daha iyi... sizin komşu benim tanıdıklarımın yada gördüklerimin yanında A kalite kalır
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. MB kararından sonra yine milleti bir aşağı bir yukarı biçerler sonra ellerindeki pozisyona göre devam ederler diye düşünüyorum... Şimdilik bugünde işlem yapmayacağım, inşallah ilerleyen günlerde bir aksilik olmazsa...

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7. Hayırlı cumalar, bol ve bereketli kazançlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,058
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Vakt-i zamanında ne kadar çok çalışma yaptım. Hep araştırma içerisinde oldum...

Yapmak istediğim hemen her şeyi çok şükür yapabildim. Sonunda anladım ki:

- Bu işler için bilmek yetmiyormuş...!!!

- Adilik, şerrefizlik, adam kandırmaca/satma olmadan başarı olmuyormuş...!!!

Bunları yapamayacağıma göre;

- Ben de artık köşeme çekilip izliyorum. Yükseleni satıp, düşeni alıyorum...

Denk gelirse ekmek parası çıkıyor. Allah bereket versin. Yoksa hasta olacağım...

Geçen gün; benim kankim geldi. Kıvranıyor. Bişeyler soracak ama kıvranıyor bildiğin. En sonunda dayanamadı, "sana çay söyleyeyim herhalde kaveye borcun var. çay falan söyleyeceğin yok senin" dedi.
    Aslında havamda değilim, yada kıvamında değilim. yani kafam dolu bişey düşünüyorum. Ama arada gelip abuk subuk bi şey yüzünden dikkatimi dağıtınca heyheylendim.

Bi konu hakkında fikrimi sordu. "Bilmiyorum" dedim. bozuldu

"Oğlum bu konuda kitap yazacak kadar külliyata sahip olduğunu ben biliyorum bana niye afra tafra yapıyorsun. Aybaşı mı oldun n'ooldu " dedi

Dedimki ; "Bunca zamandır bişeyleri anlatıyorum anlatıyorum. Dinlemiyorsun. Şimdi gelmiş akıl danışıyorsun. Hep konuştum anlatamadım. Artık susuyorum." deyince bozuldu. "Hadi görüşürüz, ben dükkana bakayım elemanlar ne yapıyor" dedi.

Sonra ayrıldı gitti yanımdan. Kaaveye, bana şekersiz kahve sipariş etmiş.

Hülasa ..
    Tamam kabul ediyorum, yaşlanmanın getirdiği tuhaf bir durum var. İyi de kardeşim, ben sana demedim mi.
    "ona bulaşma" dedim.
    Sen ne yaptın. Gittin "bulaştın"

Yaşlanıyoruuuuuz. Yaşlanıyoruuuuz. Laaayn bunun adı neydi andropoz mu menapoz mu . Hay canına yandığım.

Üstad dert etme ...
    "düzelü beee"

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 261/408 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •