Sayfa 261/679 ÝlkÝlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 5569 madde; 2,081 - 2,088 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Coinleri incitme operasyonu var.
    Kemik sesleri geliyor.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,351
     Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Kemik sesleri geliyor.
    aynen,sebep fed.

3.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Kemik sesleri geliyor.
    Hepimiz bitcoinciyiz hepimiz etheryumcuyuz. Biz dijitale karþýyýz et metale deðecek.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,351
     Alýntý Originally Posted by MKELES Yazýyý Oku
    Hepimiz bitcoinciyiz hepimiz etheryumcuyuz. Biz dijitale karþýyýz et metale deðecek.
    Yok ben lunacýyým hani bir gecede %99 deðer kaybeden,zamanýnda 2010 senesinde bit almýþtýk sonra yüzüne gözüne bulaþtýrdýk az karlan postaladýk

5.  Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Yok ben lunacýyým hani bir gecede %99 deðer kaybeden,zamanýnda 2010 senesinde bit almýþtýk sonra yüzüne gözüne bulaþtýrdýk az karlan postaladýk
    Benim bir arkadaþýmda çok düþtü deyip alýyor sabaha parasý pul oldu. 10000 dolar yedi. Kimene göre iyi para sonuçta.

AFAD'ýn depremzedelere daðýtmasý için gönderdiði yatak, battaniye ve diðer yardýmlar; Hatay/Altýnözü ilçesinde hem de kendisine AFAD yetkilisi diyen kiþinin marifeti ile fuhuþ yapýlan masaj salonunda kullanýldý desem ne dersiniz?

Ben de görüntüleri görene kadar mümkün deðil demiþtim. Polis ve jandarma hem masaj salonu görünümlü fuhuþ yerine sonra da Hatay Altýnözü Ýlçe Spor Müdürlüðü'nde görevli kiþinin iþyerine ve çiftliðine baskýn yaptý. Baskýnda AFAD'a fatura edilerek bedelleri ödettirilen ürünler ve malzemeler çýktý.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...kandal-2303394

7. hataylýlarýn mültecilerin gitmesine isyan etmesi

https://www.ensonhaber.com/yasam/hat...oogle_vignette

Suriye'de savaþ bittikten sonra Suriyeliler ülkelerine dönmeye baþladý. Suriyeler ülkelerine dönmeye baþlayýnca kira fiyatlarýnda düþüþler yaþandý. Suriye'ye sýnýr ve çoðuyla akraba olduðu için hepsi buradaydý. Elimizde 30 ila 35 daire var ve büyük bir boþluk oldu, kiracý bulmakta biraz sýkýntý yaþýyoruz.

8.  Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    AFAD'ýn depremzedelere daðýtmasý için gönderdiði yatak, battaniye ve diðer yardýmlar; Hatay/Altýnözü ilçesinde hem de kendisine AFAD yetkilisi diyen kiþinin marifeti ile fuhuþ yapýlan masaj salonunda kullanýldý desem ne dersiniz?

Ben de görüntüleri görene kadar mümkün deðil demiþtim. Polis ve jandarma hem masaj salonu görünümlü fuhuþ yerine sonra da Hatay Altýnözü Ýlçe Spor Müdürlüðü'nde görevli kiþinin iþyerine ve çiftliðine baskýn yaptý. Baskýnda AFAD'a fatura edilerek bedelleri ödettirilen ürünler ve malzemeler çýktý.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...kandal-2303394
    Hiç bir þey çýkmaz.

Bu haberi gören olursa siyasetçilere söylenir, halkýn öfkesi alýnýr ve siyasetçiler gelir geçer.

Soruþturma açýlýr , maaþýný almaya devam eder.

Sonra devamke...

Sayfa 261/679 ÝlkÝlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •