Sayfa 261/531 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 4248 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Viop LXVI

1. lan oğlum tahtalarda bu kadar kavga etmeyin tezgahın sahibi badem kavga etmeden alış verişinizi yapın diyor hala aradan cambazlık peşindesiniz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

inşallah
    temmız vade zararlı şortları yukardan uzlaşmaya götürürken, şortçu amustos vadeden 3 katını açmıştırda

yarın borsa açılmaz

3. Emlak Vergisi Değerlerini Belirleyen Komisyonlar
    1. Takdir Komisyonu (Vergi Usul Kanunu m.72)
    Emlak vergisinin matrahını etkileyen bina ve arazi metrekare birim değerleri, her 4 yılda bir bu komisyon tarafından belirlenir.

2. Komisyonun Bileşimi (Üyeleri)
    Aşağıdaki kişilerden oluşur:

Üye Kurumu Not
    1. Başkan Vergi Dairesi Müdürü (veya görevlendireceği yetkili) Komisyona başkanlık eder
    2. Üye Belediye temsilcisi (genellikle imar veya emlak müdürü) Yerel otoriteyi temsil eder
    3. Üye Tapu Sicil Müdürü (veya temsilcisi) Mülkiyet kayıtları açısından katkı sağlar
    4. Üye Ticaret Odası temsilcisi Piyasa koşullarını gözlemler
    5. Üye Muhtar (veya azası) Yerel halkın görüşünü temsil eder

Yerel düzeyde kurulan bu komisyonlar, belediye sınırları içindeki arsa ve bina m² değerlerini belirler ve ilan eder. Bu değerler, emlak vergisinin temelini oluşturur.

�� Zamlar Nasıl Uygulanır?
    4 yılda bir belirlenen metrekare birim değeri üzerinden zamlar yapılır.

Bu arada geçen yıllarda ise, yeniden değerleme oranının yarısı kadar artış otomatik uygulanır.

2022 yılında yeni dönem (4 yıllık) değerler belirlendi, bir sonraki büyük güncelleme 2026’da yapılacaktır.

�� Ek Bilgi
    Bu komisyonlarca belirlenen değerler muhtarlıklarda, belediyelerde ve internet sitelerinde ilan edilir. Eğer biri belirlenen değeri fazla bulursa, belirli bir süre içinde vergi mahkemesine itiraz edebilir.

yapay zeka yorumu
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    inşallah
    temmız vade zararlı şortları yukardan uzlaşmaya götürürken, şortçu amustos vadeden 3 katını açmıştırda

yarın borsa açılmaz
    veya dur daha güzel bir beddua edeyim... emlak sever bunları

ahahah süpermiş... meteor düşmesi ile % 90 ı yok oldu

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    veya dur daha güzel bir beddua edeyim... emlak sever bunları

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    lan oğlum tahtalarda bu kadar kavga etmeyin tezgahın sahibi badem kavga etmeden alış verişinizi yapın diyor hala aradan cambazlık peşindesiniz
    Tavandan nerdeyse tabana oturacak emlakın ex aşkı şerro
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tavandan nerdeyse tabana oturacak emlakın ex aşkı şerro
    seviyosan özgür bıracaksın

Yarın dişçi ile randevum var.
    Dişçi pazartesi "çekecem" demişti. (büyük sürpriz oldu açıkcası)
    İkan edebilirsem "çekme ağam benimde bir zamanlar 20 yaşlarında olduğumu hatırlatan yegene kişisel servetim o " diyeceğim.

Bir de dişimi hemen çekmedi.Sepsis gibi birşey dedi orasını anlayamadım.Kan zehirlenmesi gibi oldukca tehlikeli birşey )
    Son düzenleme : pisyedili01; 30-07-2025 saat: 15:02.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 261/531 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •