Sayfa 261/548 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    100 K lotu devirmeme az kaldı benimde. Haftaya maaş yatacak buralardan alabilirsem onunla 100K Lot klubune girerim bende ;)
    100 binin varsa niye yazarsın kaçıncı kişi bu 100 bin hikayesi. Burayı bunları yazmanız fayda değil zarar sağlar

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun arkadaşlar piyasa belirsizliği sevmiyor bu yüzden düşmüş olabilir.Zafer Mutlunun satışları da endişeyi artırdı.Çünkü patron katından biri haber geldikten sonra 3.lü fiyatlardan satmış oldu.Piyasanın bu satışa bakışı demekki Şirket hisselerinin satışı bu rakamın altındadır oldu.Zira bir bildiği olmasa satmazdı.
    Belirsizlikten kastımıda söyleyeyim Dohol DGZTE'nin gazetelerini nasıl,hangi yöntemle kaça saydı belli değil.
    Bundan sonra ne olabilir;Belirsizlik bitene kadar pek yüz güldürmeyeceğe benzer.
    Yatırım tavsiyesi değildir
    O fiyat zaferin asagisindaysa direkt o adami mahkemeye veririm insider trading neymis gorur
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3. Zaferin altinda çağri gelirse öperler adami...o kadar fütursuz hareket edemezler...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

4.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Fili dolaşımda ki lot sayısının 30 milyonun üzerine çıkması gerekiyor a Grubu için.yuvarlarsak 6.5 milyon lot var 5 in üstünde kalıcı olması lazım kalıcı okursa temmuz ayında a grubuna girer 6 Ayda bir değerlendiriliyor çünkü
    Teşekkür ederim... Sayın kral3519
    Mevzuatı bulamadım..

Ama ykb sayfadında şunlar yazmakta...

BUNA GÖRE DGZTE KAÇ TL OLURSA A GRUBU OLABİLİR? 5 yetiyorsa süper olur...

https://www.yapikredi.com.tr/yapi-kr...er/detay/27750

Fiili Dolaşımdaki Pay (FDP) değeri bakımından, Borsa tarafından belirlenen değerleme dönemi itibarıyla FDP değerinin ortalaması;

a) 30 milyon TL ve üzerinde olan payların, A Grubuna dahil edilmesine,

b) 30 milyon TL’nin altında ancak 10 milyon TL ve üzerinde olan payların B Grubuna dahil edilmesine,

c) 10 milyon TL’nin altında olan payların C Grubuna dahil edilmesine,

Mevcut veya ilave kurallar bakımından A, B, C ve D gruplarında yer alan paylara (hisse senedi) ilişkin sınıflandırma ve kurallara ulaşmak için buraya*tıklayınız.

Borsa tarafından belirlenen değerleme dönemi içerisinde ve hesaplama yöntemi ile Borsa fiyatı pay başına net aktif değerinin 1,5 katı ve üzeri olan menkul kıymet yatırım ortaklıklarının B Grubu’na,

Borsa fiyatı pay başına net aktif değerinin 2 katı ve üzeri olan menkul kıymet yatırım ortaklıklarının C grubuna dahil edilmesine,

Payların (hisse senedi) sınıflandırılması ve gruplar arası geçiş işlemlerinin belirlenecek değerleme dönemi ve veri seti üzerinden Borsa tarafından yapılmasına,

Borsa’ya ilk defa kote olan şirket paylarının grubu belirlenirken; halka arz edilen payların (hisse senedi) değerinin dikkate alınmasına ve söz konusu payların değerlendirme sonrası dahil oldukları grupların kurallarına göre işlem görmesine,

Söz konusu düzenlemenin 2 Ocak 2015 tarihi itibarıyla uygulamaya başlanmasına,

SPK’ nın 23.07.2010 tarihli ve 21/657 sayılı, 23.09.2010 tarihli ve 28/821 sayılı Kararlarının 2 Ocak 2015 tarihi itibarıyla yürürlükten kaldırılmasına karar verilmiştir.**

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5. Zafer 3.85 -4arası satmıştı.
    Bugün 3.85 kapattı
    Garanti satılanı topladı
    Doğan 1.40 kapattı
    Doğan topiğinde 2 ler tartışılıyor
    Dgzt de kasada 100 milyon var.Borcu yok
    Temettüsü var bedelsizi var
    Fk sı düşük pd si düşük
    4.40 tan 3.85 e nasıl düşürüyor bir günde anlıyamadım..
    Hikayelerede inanmıyacan
    Karı gör sat..
    Hepsi bu
    Yok çağrı fiyatı yok şu yok bu..
    Hafta sonunun kalemşörleri ortalıkta yok
    Aslında bu yazılardan pazartesi güzel bir düşüşle yüzyüze kalınacağı anlaşılmalıydı..
    Akıl devre dışı kalıp hisler gözünü kör edince
    olacağı bu..
    Benim maliyetim hala çok düşük bu arada..

6. Hah işte İbrahim
    Şundan aldım şuna sattım
    100 k lotum var..
    Çok açık yönlendirme
    Bir iki kişi de övüyor iboyu..
    Çok önemli bir şahıs
    Ne şans bizim için vs..
    Piyasa pazartesine güzel hazırlandı..
    Vardır bunda da bir hayr diyelim...

7. Dsmarti alana posta fanatik bedava diye birsey yapamazlar heralde???

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

8. Antiseptik kırmadın beni
    Teşekkür ederim Sağol varol

Sayfa 261/548 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •