Sayfa 253/548 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by AUSSIE Yazıyı Oku
    Dun uyarmistim, ama herkesin ayaklari yerden kesildiginden kimse kayda almadi.
    Dogru buyuk oyuncuymussunuz.biz bilmiyoruz bu isi zamanla ogrenecegiz insallah sizin gibi ustadlarin sayesinde
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2. Son 10 dakika
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3.  Alıntı Originally Posted by AUSSIE Yazıyı Oku
    Dun uyarmistim, ama herkesin ayaklari yerden kesildiginden kimse kayda almadi.
    Uyarınızı dinleyenler var yinede saolun onların zarar etmemesi icin sattiklarini alıyorum ben siz uyarmaya devam edin. Sonra hepsini 3.30 dan almayı bekleyenlere vereceğim onlarda nasiplensin.

4.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Uyarınızı dinleyenler var yinede saolun onların zarar etmemesi icin sattiklarini alıyorum ben siz uyarmaya devam edin. Sonra hepsini 3.30 dan almayı bekleyenlere vereceğim onlarda nasiplensin.
    Hahaha komik di mi abi
    Neyse biz de salagiz 100 kusur k yu aldik su tahtada
    @borsavizyon

5. 2500 lot 5.7 den satacam 2500 lot kalacak o da kslsin....belese gelmis olur.....)

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Hahaha komik di mi abi
    Neyse biz de salagiz 100 kusur k yu aldik su tahtada
    100 K lotu devirmeme az kaldı benimde. Haftaya maaş yatacak buralardan alabilirsem onunla 100K Lot klubune girerim bende ;)

7. Bunların hepsi bi taban görmeden rahatlamazlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Son 10 dakika
    Ne için son 10 dakika?

Sayfa 253/548 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz