Artan

81,95 10 13:55
12,10 10 16:27
15,42 9.99 16:26
325,00 9.98 16:33
16,10 9.97 16:34
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 16:33
14,60 -9.99 16:34
257,75 -9.96 16:34
35,60 -9.96 16:33
14,49 -9.94 16:33
Azalan Hisseler

İşlem

7.173.348.491,00 16:34
5.763.051.937,86 16:34
5.413.728.290,90 16:34
4.858.049.143,28 16:34
4.839.625.707,81 16:34
Tüm Hisseler
Sayfa 262/919 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    satışı internet/telefon üzerinden yapan ilk sektörlerden biriydi.
    bilmem durumu nicedir şimdilerde.
    İşi standartlaştırdıkça hem maliyet düşüyor hem de doğru fiyat verilebiliyor. Veri madenciliği, iş zekası vs sokabilmek işde gerekli ve önemli.

Bana düşük teklif veren belki TUVTURK'den vs km bilgisi alıyordur, ya da KKB'den kredi skoru ya da başka yerlerden başka bilgi alıyordur ya da oturduğun adresden bir çıkarım yapıyordur.

Zamanında Almanya'da ilk ve orta okulu okumuş bir arkadaşım, bazı kişiler kasten trafikde birden bire duruyor arkadaki pahalı arabanın sahibinden o da olmazsa sigortadan para alıyor demişti. Geçen yıllarda da bir ara iş yeri yangınları çoğalmıştı, sonra sigorta uzmanı yok öyle şey deyip konuyu kapadı.

Bunları ayıklayabilen sigorta şirketi uzun vadede karlı olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    hizmet ve inşaat sektörü
    enerji sektörü,cam sektörü ve çimento.
    enerji önemli,
    kale kapı borsada mı?
    internet hizmet sektörü, özelde sigorta.
    Hisseler dolar bazında ucuz görünüyor gibi...
    Bankalar düşük faiz oranları ile uzun vadeli krediler verdiler....

Kale kilit halka açmaz şirketini,paraya hiç ihtiyacı olmayan şirketlerden biri,Baba öldü,evlat(Sedat bey) belki,belki komple satabilir.

ytd

3. Geçen bir reklam sayfası çıktı.Para topluyorlar, ne belli sahtekar olmadıkları dedim duvardan ses geldi. Yani onların ne olduğundan öte senin niyetin önemli gibi.

Sonra iyi iş kurmuş kendine diye geçiştirdim. Oralardan sevap kazanma durumunu aştığıma inanıyorum, aynı yerden defalarca sınava girmenin anlamı yok.

4. KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ANHYT ISFIN ISGYO ISMEN SISE TSKB ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/895052

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören bağlı ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 500 milyon TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2021 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.

Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması ve gerektiğinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir.

5. İngilizce'de güzel sözler var, konuşmalarda deng geliyor.

Bir şeyleri sıralarken "the last but not least" deniyor, ya da "second best" diye alternatif ama daha makul şey söyleniyor.

Hayat için bence güzel yöntemler, çoğu zaman işimiz bir seçeneği seçmek şeklinde.

Tabi donanımhaberci diye bir terim çıktı o tam nasıl bilmiyorum. Ölü seviciden biraz daha iyice demek olabilir.

Bir de facebook'da şöyle bir yazı vardı. Zülfikar sende olsa cesaret olmadıktan sonra neye yarar diye. En yükseği hedefleyenlere imkan veriliyor da olabilir. Ben ortalamaları hedefliyorum gayet de memnunum.

Önüne geleni beğenenler de var, bize her yer Trabzon felsefesi gibi.

Telefisi mümkün olan şeylerde rahat, mümkün olmayanlarda sert veya ısrarcı olmak da bir alternatif.

6. Korkutmak değilde, sanki fragmanı izliyoruz şuan gibime geliyor, daha sıkıntılar başlamadı virüsün değişik bir jeneriği vizyona sürerler mi
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Korkutmak değilde, sanki fragmanı izliyoruz şuan gibime geliyor, daha sıkıntılar başlamadı virüsün değişik bir jeneriği vizyona sürerler mi
    Gerçekten bu duruma ben yorum yapmaktan çekiniyorum, isabetli de olmayabilir. Sadece Türkiye olsa bizde ne yanlış diye düşünürdüm. Atatürk'den de alıntı yapabilirdim, Kuranda da böyle bir söz var.

Holywod felaket filmlerinde insanlar en son ibadethanelerde toplanıp dua eder genelde.

Bu arada Atatürk Kadir gecelerinde kuran dinlermiş.

Atatürk'ün Dolmabahçe Sarayı'nda zaman zaman yakın dostlarıyla bir araya geldiğini ve kendisinin de bu ziyaretlere katıldığını anlatan manevi kızı Ülkü Adatepe, onun bazen efkarlanıp eski hikâyelerini anlattığını, savaşa giderken daima ellerini açıp "Allah'ım sen Türk milletini hiçbir zaman esir etme." diye dua ettiğinden bahsettiğini belirtmiştir.

>>>
    Diyanet İşleri Meali (Yeni)

İnsanı önünden ve ardından takip eden melekler vardır. Allah'ın emriyle onu korurlar.[290] Şüphesiz ki, bir kavim kendi durumunu değiştirmedikçe Allah onların durumunu değiştirmez. Allah, bir kavme kötülük diledi mi, artık o geri çevrilemez. Onlar için Allah'tan başka hiçbir yardımcı da yoktur.

dax
    h4

Sayfa 262/919 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •