Şişe ye güldüm diğerinde sıkıntı yok. Belki de yanlış anladın Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şişe ye güldüm diğerinde sıkıntı yok. Belki de yanlış anladın Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad ben o kitabı okuyalı 20+ sene oldu, aklımda kalan 2 husus var
-baba big shortu yakalamış, full pozisyon short iken 1929 kara cuma yaşanmış, longçular malcıular falan hep sıfırlamış, baba overall katlanmasını izliyor, x100 yapmış parayı, sonra şunu düşünmeye başlıyor -ulan tamam herkes batıyo ama ya kurumlar da batmaya başlarsa, ben parayı kimden tahsil etçem diye düşünmeye başlıyor, shortları cover etmeye başlıyo, mini bi ralli yaşanıyo, kredililer rahatlıyo falan
-baba bi tahtada mal almaya karar verirse, sabah ilk iş tahtada açığa satışla başlıyo, bissürü ayrı aracı kurumdan yüklü satış yapıyo, tabii fiyat aşağı gidiyo, işte önce tahtanın boşunu gördükten sonra başlıyo almaya önce ufak ufak sonra karkışlayarak
bahriyeli ağam en ünlü spekülatörün kitabının özetini kopyala yapıştır yaptın. tamam da ne yapalım? net fikrin var mı?
Kap Haberleri
@HisseHaberleri
Yabancı yatırımcıların Amerikan borsaları üzerinden Türkiye'ye yatırım yapabilmelerini sağlayan MSCI Turkey fonunda ağırlığı en yüksek hisseler
• Bim (#BIMAS) 14,63 milyon $
• Türk Hava Yolları (#THYAO) 13,56 milyon $
• Tüpraş (#TUPRS) 12,78 milyon $
• Koç Holding (#KCHOL) 10,96 milyon $
• Akbank (#AKBNK) 10,77 milyon $
• Turkcell (#TCELL) 8,28 milyon $
• İş Bankası (#ISCTR) 7,65 milyon $
• Aselsan (#ASELS) 7,13 milyon $
• Sabancı Holding (#SAHOL) 6,95 milyon $
• Ford Otosan (#FROTO) 6,50 milyon $
• Yapı Kredi (#YKBNK) 6,35 milyon $
• Şişecam (#SISE) 5,87 milyon $