-
Will Ferrell, Zach Galifianakis ve Jason Sudeikis'in rol aldigi komedi The Campaign (Kampanya), 10 Agustos 2012 tarihinde vizyona girdi.

-
"Dinle beni Adrien, sen ihanete ugramis bir askin ne demek oldugunu bilmezsin henuz. Dinle beni, bu insanin midesini kaziyan acliktan bile daha beter sayilir. Kizgin bir demirin yanigindan bile beter, olumden de beter... Aslinda oldurulen bendim ve kurege yollanan yine ben oldum. Bunu kafana iyice sok Adrien ve daha sonralari sakin unutma erkekler sevmesini ve yargilamasini bilmezler."

"Dis donc, Adrien, toi qui ne connais pas encore le mal de l’amour trompé, sache que cela est pire que la faim qui ronge le ventre, pire que la brûlure du fer rouge, pire que la mort !... C’est moi qui étais tué alors, et c’est moi qu’ils envoyaient au bagne! Mets ça dans ton crâne, Adrien, et rappelle-toi plus tard : les hommes ne peuvent pas aimer, les hommes ne savent pas juger!"
-
"Yemek yerken uyuyan guzel bir kadin; saman gibi yanan gosterisli bir ev; kaybolan hayvanlar; olen cocuklar; adamin kafasini sopalarla kirdiran altin ve ertesi gun kirlenen temiz bir gomlek edinmek icin yirmi yil didinmek. Butun bunlar, kafamdan ayrilmis, ustunu orten cullar kadar bana yabanci olan bu beden icin, simdi curuyen, artik lesten baska bir sey olmayan bu beden icin! Su anda kurtlara oldugu gibi, kargaralara da yem olmasini istedigim bu cesedin kolesi olarak butun bir omur, tam bir ceyrek asir gecirdim, curumeyen ve kurtlarin dokunamayacaklari bir kafaya, bir beyne sahip oldugumun bir an bile farkina varmadim."

"Vingt ans de lutte pour acquérir une femme belle qui s’endort en mangeant ; une maison prétentieuse qui brûle comme de la paille ; du bétail qui disparaît ; des enfants qui meurent ; de l’or qui attire les coups de matraque et une chemise propre qui est sale le lendemain. Tout ça, pour ce corps qui s’est détaché de ma tête, qui m’est aussi étranger que les sacs qui le couvrent, pour ce corps qui pourrit maintenant, qui n’est plus que de la charogne ! J’ai passé une vie d’homme, un quart de siècle, esclave de ce cadavre que je voudrais voir dévoré par les corbeaux, comme il l’est en ce moment par les vers, et je ne me suis pas un instant aperçu que j’avais une tête, un cerveau, une lumière que la pourriture et les vers ne peuvent pas toucher."
-
USA Network, Jason Bourne ile benzer sureclerden gecen ajanlarin hikayesine odaklanan Treadstone dizisinin fragmanini yayinladi.
-
Mubarek Kurban Bayrami tum ulusumuza kutlu olsun.
Happy Eid Al Adha Mubarak to all my Muslim friends. May you have reasons to always celebrate in good health and prosperity. / Auguro un felice Eid Al Adha a tutti i miei amici musulmani di tutto il mondo.
-
Ilk kadin ressamlardan Italyan Lavinia Fontana'nin olum yildonumu (11 Agustos 1614)
Ritratto di una signora con un cane (A Lady With a Lap Dog, 1595)
-
Belcikali portre ressami Pieter Franchoys'un olum yildonumu (11 Agustos 1654)
Portrait of a Young Man
-
Tuzlu bataklik manzaralari, deniz manzaralari ve tropik kuslarin tasvirleri, nilüfer cicekleri ve diger naturmortlariyla taninan Amerikali ressam Martin Johnson Heade'in dogum yildonumu (11 Agustos 1819)
Singing Beach, Manchester, Massachusetts, 1862

Farfalla di Morpho Blu (Blue Morpho Butterfly, 1865)

Sunlight and Shadow: The Newbury Marshes (c. 1871-1875)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri