Sayfa 263/656 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. benim aracı kurumu zaten biliyorsunuz (deniz yatırım) lot miktarımı da biliyorsunuz (15 250 adet ) bu iki olayı gördüğünüzde zaten trade yaptığımı anlayacaksınızdır...ki zaten söylemezsem de bunu hemen anlıyorsunuz...pek söylemek istemiyordum ama siz sorunca ister istemez doğruları söylüyorum...

durdo hakındaki düşüncelerimiz ise devam ediyor...temel anlamda bir sıkıntı yok...dediğim gibi şu anda sadece teknik anlamda bir trade yaptım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. geçmişte de aylarca tutmama rağmen teknik olarak durdo zayıfladığında bile satmamıştım....bu seferlik satışta tekniğe uyayım dedim...artık başarılı mı olurum yoksa başarısız mı bilmiyorum...izleyip göreceğiz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. 6,50 nin üzerinde kalsaydı da satmayacaktım...ama üç gündür direncini bir türlü geçemeyince vede desteğini de aşağı kırınca moral bozukluğundan ben de trade yaptım...ama siz de bana uyun diyemem..çünkü trade de çok da başarılı değilimdir...yine de karar sizindir..ben hepimize başarılar diliyorum..

4. Hayırlı olsun sayın Keko ne diyelim... 1 haftada iş yatırım alışları 300 bini aştı diye yazdık ama yine riske girip satmışsın. Umarım alttan alabilme fırsatı doğar yine... Bol şans

5.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun sayın Keko ne diyelim... 1 haftada iş yatırım alışları 300 bini aştı diye yazdık ama yine riske girip satmışsın. Umarım alttan alabilme fırsatı doğar yine... Bol şans
    bende size bol şans diliyorum..iş yatırım gerçekten de kaliteli bir yatırımcıdır...bilançodan önce bende hissede bulunmak istiyorum...umarım birlikte güzel yerlere yolculuk yaparız...bilançodan da çok umutluyum..dediğim gibi sadece teknik gerekçeler ile bu tradeyi yaptım...amacım eksik kalan lotlarımı tamamlamaktır..bunun için sadece 3500 lot artırmam yeterlidir...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bende size bol şans diliyorum..iş yatırım gerçekten de kaliteli bir yatırımcıdır...bilançodan önce bende hissede bulunmak istiyorum...umarım birlikte güzel yerlere yolculuk yaparız...bilançodan da çok umutluyum..dediğim gibi sadece teknik gerekçeler ile bu tradeyi yaptım...amacım eksik kalan lotlarımı tamamlamaktır..bunun için sadece 3500 lot artırmam yeterlidir...

İnşallah Bugün de 50 bin lot aldı iş yatırım !

7. satman veya alman ayrıca trade yapmanda hiçbir sakınca yok. söylemesende olur zira herkesin kendi tercihi. ben sırf işyatın çok iki alması nedeniyle bu sefer tradeden vazgeçtim. bakalım zaman ne gösterecek. ama bu kadar sağlam aldığına göre vardır bi bildiği diyorum. nasipten öte köy yok demişler...

8.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    İnşallah Bugün de 50 bin lot aldı iş yatırım !
    Insallah elinde patlamaz is yatırımın

Sayfa 263/656 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •