Sayfa 263/650 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    Metro yatırım halka arz dokümanından göze çarpan detaylardan bazıları

Ek 10830
    Şirketin hasılat arıtışı muazzam gözüküyor , yıllık %53 artış.

Bıstte ki emsallerine bakacak olursak yüksek FK lardan işlem görüyor

Smartiks in hasılatının yarısını bile yapmayan Lınk yazlm bistte 50 milyon TL piyasa değerinden işlem görüyor FK 16

FOnet 90 Milyon TL FK 16

Logo zaten 1,5 milyar TL yi buldu piyasa değeri FK 36

Sektörün önü açık umarım başarılı bir halka arz olur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. strategy ben de mali tablolara bakarak ve emsalleri gozonunde tutarak kabaca pddd: 2 ve fk:20 diye dusunerek yaklasik 45-50 milyon TL araligi icin bir goruste bulunmustum.

bu noktalardan halka arz vertuya 2 yilda 12 milyon TL gibi bir girisim kari sagliyor. guzel is ! bir o kadar da kafein de olsa😊

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

3. Şimdi birtek geriye kalan bunu hissenin manüpülatör speğine de izah etmek kalıyor sanırım!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Şimdi birtek geriye kalan bunu hissenin manüpülatör speğine de izah etmek kalıyor sanırım!
    ahahaha valla orasi karmakarisik sanirim 😊 orasi sizin uzmanliginiz

5. Herif şuan butip manüpülatif senetlerde yatırımcısını dökmeye en pis hareketini yapmakta!Psikolojik savaş!Piyasalar yukarı tepkilerinde dahi gıdım gıdım aşağı baskılamaca.Ya biri yada birileri gelip bıkkın satışı yapıp dökülecek(bu tip senetlerde görülmekte daha önce vertu da da geçen yıl olmuştu eylül1 )ya da ansızın bir gün yukarı alacak orada satıcı bulurs sürecek yukarı.

Ytd.Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

grafiksel acidan da ucgen biciminde gorulecegi uzere alcalan daralan bandin da en sonuna geliyoruz diye dusunuyorum. neredeyse endeksin yukselen trendinde bu yonde hareket eden ender hisselerdendir sanirim.

sirketin yaptigi tum kotu girisimler edilen zararlar fiyatlanmis gibi , ama yatirimcisi hem endeksin yukselen trendini kacirmis hemde ciddi zarar yazmis.

ama bu 2 yazilim sirketinin halka arzi ve kar, nakit pozisyonun duzelmesi belki sonrasinda pamukova enerji ve/veya icerisindeki iklimya tarzi sirketlerin halka arzinin gundeme gelmesi ile yukselen bir trend olusabilir.

tabiki tamamen tahmin😊

7. http://www.denizli.bel.tr/Default.as...detay&id=17465 Kardeşinin işlem hacmi de düştü fiyatı da .. Ama vertuyla aralarındaki makası hep koruyor .. Asıl hareketi orada bekliyorum önce.. zannımca smartiks haberi gelinceye kadar Denizli büyükşehirden gelecek haberle olayı patlatacak acsel

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

grafiksel acidan da ucgen biciminde gorulecegi uzere alcalan daralan bandin da en sonuna geliyoruz diye dusunuyorum. neredeyse endeksin yukselen trendinde bu yonde hareket eden ender hisselerdendir sanirim.

sirketin yaptigi tum kotu girisimler edilen zararlar fiyatlanmis gibi , ama yatirimcisi hem endeksin yukselen trendini kacirmis hemde ciddi zarar yazmis.

ama bu 2 yazilim sirketinin halka arzi ve kar, nakit pozisyonun duzelmesi belki sonrasinda pamukova enerji ve/veya icerisindeki iklimya tarzi sirketlerin halka arzinin gundeme gelmesi ile yukselen bir trend olusabilir.

tabiki tamamen tahmin😊

yazınızdan en önemli cümleler hemde 2 yıl boyunca!Müthiş kayıp paranın maliyeti anlamında da! :sirketin yaptigi tum kotu girisimler edilen zararlar fiyatlanmis gibi , ama yatirimcisi hem endeksin yukselen trendini kacirmis hemde ciddi zarar yazmis.

Ytd.Değildir.

Sayfa 263/650 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •